Acasa MagazinLife Cine participă la înmormântarea cântăreţei Amy Winehouse

Cine participă la înmormântarea cântăreţei Amy Winehouse

scris de L.M.
1 afisari

Înmormântarea cântăreţei Amy Winehouse, descoperită moartă sâmbătă, în apartamentul ei din Londra, va avea loc marţi.

Amy Winehouse

Funeraliile vor avea loc marţi şi vor fi rezervate familiei şi prietenilor apropiaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Winehouse. El nu a precizat locul şi nici ora la care va avea loc ceremonia. Domiciliul familiei Winehouse se află în Southgate, un cartier din nordul Londrei.

Mitch şi Janis Winehouse, părinţii cântăreţei, au participat, luni, la procedura formală de identificare a cadavrului. Apoi, ei au mers la domiciliul artistei din Camden Square, din nordul Londrei, unde au văzut manifestările de afecţiune ale fanilor – buchete de flori, fotografii, mesaje şi lumânări, dar şi sticle cu alcool şi pachete cu ţigarete – lăsate pe trotuar, ca un omagiu adus cântăreţei, decedată la vârsta de 27 de ani.

Trupul a fost restituit familiei, luni, după efectuarea unei examinări medico-legale care a avut drept scop stabilirea de o manieră formală a cauzelor decesului. Potrivit tradiţiei evreieşti, artista trebuie să fie înmormântată cât mai repede posibil.

Luni după-amiază, autopsia a fost finalizată, fără a fi însă stabilită cauza decesului, transmite Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult