Acasa MagazinLife Cine sunt cei 8 semifinalisti de la „Vocea Romaniei”

Cine sunt cei 8 semifinalisti de la „Vocea Romaniei”

scris de L.M.
17 afisari

Publicul a votat, antrenorii au decis. Cei mai buni opt concurenti de la „Vocea Romaniei” intra sambata in lupta pentru marea finala.

Cine sunt cei 8 semifinalisti de la "Vocea Romaniei"

Cine sunt cei 8 semifinalisti de la "Vocea Romaniei"

Echipa Moga: Sanziana Niculae si Jovana Milovanovic. Sanziana Niculae a primit cele mai multe voturi din partea publicului, in timp ce Andi Grasu si Felix Burdusa parasesc concursul. Dar nu merg acasa, ci in studioul de inregistrari, promite antrenorul lor. Iar concurenta salvata de Marius Moga este Jovana Milovanovic.

Echipa Loredana: Marius Marin si Muneer. Marius Marin a fost preferatul publicul sambata seara si si-a castigat direct locul in semifinala. Loredana a avut de ales intre Florin Mandreu, Alina Dorobantu si Muneer. „Ma voi desparti temporar de Florin Mandru„, a fost decizia Loredanei. De asemenea, antrenoarea i-a spus la revedere, dar nu adio Alinei: „Esti oricum binevenita cu mine pe scena. Tu esti Ciocarlia noastra„. Muneer a fost salvat de Loredana si va merge in semifinala de pe 21 decembrie.

Adrian Nour favoritul Vocea Romanie

Adrian Nour, favoritul publicului la Vocea Romanie

Echipa Smiley: Claudia Iuga si Adrian Nour. Claudia Iuga a reusit sa convinga publicul ca merita un loc in semifinala, asa ca Smiley a trebuit sa aleaga intre ceilalti trei concurenti care nu au primit suficiente voturi. „Nu-mi plac despartirile, asa ca asta nu va fi o despartire, ci o continuare„, a spus el. „Prima care merge acasa este Iolanda„, a hotarat Smiley. „Voi merge mai departe cu artistul Adrian Nour„, a fost verdictul final al lui Smiley, care a trimis-o astfel pe Stella Anita acasa.

Echipa Brenciu: Mihai Chitu si Ana Maria Mirica. Denisa Mosincat si Georgia Dascalu se pregatesc de concerte, pentru ca drumul lor la „Vocea Romaniei” s-a terminat aici. Asadar, ultima, dar nu cea din urma semifinalista este Ana Maria Mirica. Mihai Chitu a vrajit publicul si a adunat toate voturile necesare ca sa mearga in semifinala de pe 21 decembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult