Acasa MagazinLife Cine sunt cele mai populare cântăreţe

Cine sunt cele mai populare cântăreţe

scris de S. P.
2 afisari

Cântăreaţa Rihanna a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, cea mai populară artistă din lume pe platforma de muzică online Spotify.

Rihanna, cea mai populară artistă

Rihanna, cea mai populară artistă

Ea a fost urmată de Katy Perry şi Lana Del Rey, acest clasament fiind realizat pentru a celebra Ziua Internaţională a Femeii (8 martie).

Astfel, în topul celor mai populare artiste din lume realizat de platforma Spotify au fost incluse, în ordine, Rihanna, Katy Perry, Lana Del Rey, Beyonce, Pink, Lady Gaga, Taylor Swift, Ellie Goulding, Florence + The Machine şi Miley Cyrus, informează bbc.co.uk.

De asemenea, platforma Spotify a confirmat că Rihanna este cea mai populară artistă în Marea Britanie, poziţiile următoare fiind ocupate de Beyonce, respectiv Katy Perry.

Cântăreaţa Rihanna, care nu a mai lansat niciun material discografic din 2012, pregăteşte un album conceptual, inspirat de filmul de animaţie „Home”, în care solista asigură vocea unui personaj, adolescenta Gratuity „Tip” Tucci.

Anunţul potrivit căruia Rihanna va interpreta cântece noi în acest film de animaţie, produs de studiourile DreamWorks Animation, a fost făcut de Jeffrey Katzenberg, directorul executiv al companiei.

Filmul va fi lansat în noiembrie şi urmăreşte peripeţiile unui grup de extratereştri care se ascund pe Pământ pentru a scăpa de inamicii lor. Filmul 3D are la bază cartea pentru copii „The True Meaning Of Smekday”, scrisă de Adam Rex şi apărută în 2007. Alături de Rihanna, vocile celorlalte personaje principale sunt asigurate de Jim Parsons, Jennifer Lopez şi Steve Martin.

Cel mai recent album al Rihannei, „Unapologetic”, a fost lansat în 2012, an în care colaborat cu Eminem pentru hitul „Monster”, de pe albumul acestuia „The Marshall Mathers LP 2”. La începutul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia „Can’t Remember to Forget You”, de pe albumul în pregătire al cântăreţei de origine columbiană, intitulat „Shakira”.

De asemenea, Rihanna va porni, în august, într-un mini-turneu în Statele Unite, împreună cu Eminem, pentru a susţine o serie de concerte în New York, Los Angeles şi Detroit.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009, iar în 2011 a scos pe piaţă „Talk That Talk”. Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy, scrie Mediafax..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult