Acasa MagazinLife Circ şi rubeolă la Izvorani cu familia Columbeanu

Circ şi rubeolă la Izvorani cu familia Columbeanu

scris de L.M.
7 afisari

Judecătorii au motivat hotărârea de a încredinţa copilul mamei, Monica Columbeanu,  şi nu tatălui, aşa cum stabilise Judecătoria din Buftea.

Irina va ramane la Monica Columbeanu

Monica Columbeanu nu a reusit sa o ia pe Irina de la vila din Izvorani

Printre argumentele favorabile Monicăi Columbeanu se regăseşte faptul Irinel a greşit când a făcut declaraţii în presă, încerând să folosească mijloacele media în favoare lui şi a manipula opinia publică în ceea ce priveşte comportamentul soţiei sale, scrie Cancan.

Sunt şapte motive care au determinat magistraţii să îi acorde Monicăi Columbeanu custodia Irinei Columbeanu, iar printre acestea se află faptul că Irinel Columbeanu şi-a umilit soţia în public, informează reporterul emisiunii „Happy Hour„.

Monica Columbeanu s-a întors la Izvorani, pentru a-şi vedea fetiţa care este bolnavă rubeolă de. Ea şi-a sunat soţul care nu i-a răspuns la telefon nici de această dată şi nici nu a lăsat-o să intre în vilă. „Monica de ce nu vorbeşti, ce faci, ai venit să faci parada modei, aici? Să vină cu asistenţa socială, cu reprezentanţi ai ministerului, de ce nu vorbeşti?”, a spus Dinu Damaschin pentru „Drept la ţintă„.

Monica a plecat după ce l-a auzit pe Dinu Damaschin, care spune ca el a fost cel care a crescut-o pe Monica la Bacău, evitând un scandal pe care acesta şi-ar fi dorit să îl înceapă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult