Acasa MagazinLife Cirque du Soleil pune in scena viata lui Michael Jackson

Cirque du Soleil pune in scena viata lui Michael Jackson

scris de Ziua Veche
11 afisari

Cirque du Soleil va pune in scena un spectacol inspirat din viata lui Michael Jackson, a carui coloana sonora va contine piesele „regelui muzicii pop”, decedat in iunie 2009, au anuntat, marti, reprezentantii acestei companii canadiene.


 

Executorii testamentului lui Michael Jackson, John Branca si John McLain, au semnat un acord care va permite companiei Cirque du Soleil, cu sediul general in Montreal, sa puna in scena un spectacol care va fi prezentat in cadrul unui turneu in Statele Unite ale Americii in anul 2011, informeaza Mediafax.

Potrivit comunicatului emis de Cirque du Soleil, spectacolul se va „stabili” apoi in desertul Nevada, in Las Vegas, capitala americana a jocurilor de noroc si a spectacolelor de divertisment, la sfarsitul anului 2012.

„Michael Jackson era regele muzicii pop, un artist exceptional, atat atemporal, cat si contemporan. in materie de creativitate, acest proiect reprezinta un adevarat summum”, a declarat Guy Laliberte, fondatorul companiei Cirque du Soleil. „Folosind tehnologii de varf, le vom propune spectatorilor o noua experienta Cirque du Soleil, care va fi nu doar demna de Michael, ci va fi si complet diferita de tot ceea ce am realizat pana acum”, a adaugat Guy Laliberte.

Compania Cirque du Soleil a fost infiintata in 1984. In prezent, aceasta companie numara peste 4.000 de angajati, dintre care peste 1.000 sunt artisti profesionisti de circ, care provin din peste 40 de tari, inclusiv Romania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult