Acasa MagazinLife Cirque du Soleil se întoarce la București. Vezi când și cu ce spectacol!

Cirque du Soleil se întoarce la București. Vezi când și cu ce spectacol!

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Cirque du Soleil va reveni la București în perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2015 pentru o serie de cinci reprezentații cu spectacolul Quidam.

Cirque du Soleil se întoarce la București în 2015 (foto:johnpauljohnarena.com)

Cirque du Soleil se întoarce la București în 2015 (foto:johnpauljohnarena.com)

Quidam a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996. De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente și a fost văzut de milioane de oameni. În decembrie 2010, Quidam a pornit într-o nouă călătorie cu aceeași producție captivantă, dar adaptată pentru arene, inițial străbătând America de Nord. Distribuția internațională reunește 45 de artiști de top, acrobați, muzicieni, cântăreți și actori, se arată în documentul citat.

Spectacolele urmează să aibe loc de joi, 29 ianuarie, până vineri, 31 ianuarie, de la ora 20:00, iar duminică, 1 februarie, vor fi două spectacole de la orele 13:00 și 17:00, conform unui comunicat al organizatorului Events, remis vineri, 24 octombrie, de Agerpres. Până pe 26 octombrie, biletele sunt disponibile exclusiv pentru membrii Cirque Club. Începând cu 27 octombrie, ora 9:00, vor fi puse în vânzare și pentru publicul larg. Acestea costă între 150 lei și 500 lei pentru adulți și între 105 lei și 350 lei pentru copii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult