Acasa MagazinLife Clubul Bamboo din Mamaia demolat. Urmează Bellagio

Clubul Bamboo din Mamaia demolat. Urmează Bellagio

scris de Ziua Veche
18 afisari

.Clubul Bamboo din Mamaia va fi demolat întrucât nu deţine autorizaţie de construcţie, proprietarii acestuia alegând să se supună legii şi să-şi demonteze singuri clubul, operaţiune pe care deja au început-o.

Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa, Gigi Chiru, operaţiunea de demolare a clubului a început încă de la sfârşitul săptămânii trecute şi este făcută chiar de către proprietari, care nu au aşteptat intervenţia buldozerelor trimise de ITC, ca în cazul altor construcţii abuzive, informează Mediafax. “Am primit încă de vineri o înştiinţare din parte proprietarilor clubului prin care suntem anunţaţi că vor demola clubul pe cheltuiala lor. Ei nu au încotro şi trebuie să demoleze, pentru că sunt în ilegalitate. Eu, în nume personal, aş fi preferat ca un astfel de club să fi funcţionat legal şi să aibă toate autorizaţiile necesare. Legea trebuie respectată şi de un astfel de brand la fel ca toată lumea. Mă bucur însă că au înţeles să respecte legea şi desfiinţarea construcţiei o fac pe cheltuiala proprietarilor”, a declarat Gigi Chiru. El a mai precizat că Bamboo nu este singurul club din staţiunea Mamaia aflat în situaţia de a fi demolat pentru că a fost ridicat fără să aibă toate autorizaţiile necesare.

“Inspectorii instituţiei vor merge mâine sau poimâine (miercuri sau joi – n.r.) în control prin staţiunea Mamaia, inclusiv la Bamboo, pentru a vedea dacă cei care au primit somaţii de demolare pentru construcţiile ilegale s-au conformat deciziilor. Este vorba despre mai multe beach-baruri şi de alte cluburi, cum ar fi Bellagio. În cazul în care deţinătorii acestora nu au acţionat în niciun fel, vor interveni buldozerele în locul lor”, a mai afirmat şeful Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa.

Clubul Bamboo din Mamaia s-a deschis la data de 1 mai 2008 şi reprezenta un loc de distracţie foarte apreciat pe litoral, unde au concertat multe vedete din ţară şi străinătate. Clubul se întindea pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi si avea o capacitate de 3.000 persoane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS