Cluj: Cum a celebrat Emil Boc Ziua Internaţională a Mobilităţii | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Cluj: Cum a celebrat Emil Boc Ziua Internaţională a Mobilităţii

Cluj: Cum a celebrat Emil Boc Ziua Internaţională a Mobilităţii

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

De Ziua Internaţională a Mobilităţii, 21 septembrie, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu au mers la serviciu fără să folosească autoturisme.

boc

Emil Boc a celebrat Ziua Internationala a Mobilitatii alergand pana la Primarie

Astfel, fostul premier Emil Boc a mers de acasă pe jos până la primărie, parcurgând distanţa în circa 20 de minute. Spre deosebire de acesta, Horea Uioreanu a preferat o abordare mai rapidă şi a mers de acasă la până la Consiliul Judeţean pe două roţi, pe bicicletă, parcurgând traseul în 13 minute. Preşedintele CJ, Horea Uioreanu a anunţat, potrivit Agerpres, că “a fost o experienţă extrem de plăcută”, cu ajutorul căreia a remarcat faptul că “existenţa unei piste speciale pentru biciclişti ar contribui esenţial la creşterea gradului de siguranţă a acestei categorii de participanţi la trafic şi i-ar încuraja pe mult mai mulţi clujeni să utilizeze acest mijloc de transport nepoluant şi să practice această formă de mişcare”.

Miercuri, primarul Emil Boc declara miercuri că toţi angajaţii Primăriei Cluj-Napoca vor veni vineri la serviciu şi vor pleca acasă fără să utilizeze autoturismele personale. El menţioana atunci că “e o provocare pe care o lansăm şi pentru alte instituţii publice din municipiu, pentru ca cel puţin o zi pe an să facă diligenţe pe lângă angajaţi să ajungă şi să plece de la serviciu fără a utiliza maşina”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult