Acasa MagazinLife Colin Powell infirmǎ existența unei relații extraconjugale cu Corina Creţu

Colin Powell infirmǎ existența unei relații extraconjugale cu Corina Creţu

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Colin Powell neagă o relaţie extraconjugală cu Corina Creţu după ce un hacker a dezvăluit mailuri „foarte personale” ȋntre cei doi.

(foto: TheSmokingGun.com)

TheSmokingGun.com a relatat joi, 1 august, că Powell, 76 de ani, a întâlnit-o prima dată pe Corina Creţu când ea era consilier al preşedintelui României Ion Iliescu, iar el servea ca şef al diplomaţiei în administraţia lui George W. Bush. „Ocazional, am participat la aceleaşi reuniuni diplomatice şi internaţionale”, explică Powell. Într-un comunicat transmis acestui site, Powell declară: „După ce am plecat de la Departamentul de Stat în ianuarie 2005, am rămas în contact prin email. I-am dat frecvent sfaturi cu privire la perspectivele ei de a găsi o poziţie la ONU sau în altă organizaţie internaţională”. „De-a lungul timpului, mailurile au căpătat un caracter foarte personal, dar nu au avut ca rezultat o relaţie. Aceste tipuri de emailuri s-au terminat în urmă cu câţiva ani”, a mai scris Powell.

„Nu a fost nicio relaţie atunci şi nu este nici acum”, subliniază el. „În ultimii opt ani, am văzut-o pe dna Creţu o dată sau de două ori când ea a venit din Europa să participe la conferinţe de grup la Washington. Nu am mai văzut-o de câţiva ani, dar am rămas prieteni şi suntem în contact”, a mai explicat el. Şi conchide: „Mă bucur că ea are o carieră de succes. Mă bucur că s-a căsătorit recent şi este fericită”.

Powell a recunoscut de asemenea, în comunicatul către TSG, că a sfătuit-o pe Corina Creţu să-şi şteargă mesajele cu această corespondenţă. „În lumina a ceea ce se întamplă, pare evident că a trebuit să îi cer dnei Creţu să îşi şteargă emailurile”, a scris Powell, simţind că este urmărit de hackerul cunoscut sub pseudonimul „Guccifer”.

Guccifer este hackerul care şi-a petrecut ultimele opt luni spărgând conturile online ale unor oficiali ai administraţiilor Clinton, Bush şi Obama, ale unor foşti agenţi FBI, contractori de apărare, membri şi prieteni ai familiei Bush, precum şi ale unor diferite personalităţi publice, inclusiv jurnalistul Carl Bernstein, autoarea Candace Bushnell şi miliardarul John Doerr, potrivit Agerpres. În timp ce site-ul TSG nu a menţionat-o pe Corina Creţu cu numele şi nici nu s-a referit la o posibilă poveste de dragoste, negarea rapidă de către Powell a unei presupuse relaţii – mai ales una cu un oficial al unui guvern străin în timp ce el servea ca şef al diplomaţiei americane – a fost în mod clar determinată de caracterul sensibil al emailurilor trimise în contul său personal de AOL. Şi probabil, de o dorinţă din partea lui Powell de a aborda orice aparenţă de incorectitudine, în special în lumina scandalului de anul trecut în care a fost implicat generalul trecut în rezervă David Petraeus.

7 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 02-08-2013 - 15:34

Deci, Corina s-a nascut in 1967, iar Colin in 1937. Corina a fost in slujba lui Iliescu cam acum 15 ani, cind, deci, Corina avea 31 de ani iar Colin 61. Imi inchipui ce s-a intimplat in „patul” in care s-ar fi intilnit!

CONGO 02-08-2013 - 15:40

punea cretzu pe ea de o treceau naduselile?

digital 03-08-2013 - 21:22

îți închipui că ești frustrat,mă de aia, altfel nu-ți era kaltaboșul în congelator!

Cristian 02-08-2013 - 17:21

si uite asa aflam noi ca doamna Corina Cretu consiliera prezidentiala a bolsevicului Iliescu este agent KGB. Romania nu ar fi avut atata tupeu sa-si infiltreze o spioana(amanta) la un secretar de stat american. Se cunoaste ca toti consilierii iliescieni au fost agenti KGB…asadar si Corina Cretu este agent KBG

digital 03-08-2013 - 21:16

păcat că nutzii , vedeta băsistă nu a putut juca la World Cup, spre deosebire de Corinuța, care-i dă A-klasse, jupuitei -de-pleșkoi!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 02-08-2013 - 18:03

Si cind te gindesti de cite ori a aparut aceasta creatura la televiziuni (…le de stiri sa-si etaleze podoaba blonda ca sa se dea rotunda ca nu numai Nuti arata bine!). Speram ca de-acum, dupa acest MEGAscanda, aceasta …vistina sa nu mai ne murdareasca ecranele televizoarelor.

digital 03-08-2013 - 21:13

păi dacă ți-l murdăriși, șterge-ți-l, insalubrule, nu da vina pe televiziuni și vedete!
mori mă, gunoiule!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult