Acasa MagazinLife Comoara din adâncuri: 500.000 de monede din argint

Comoara din adâncuri: 500.000 de monede din argint

scris de M.A.
2 afisari

500.000 de monede din argint, în greutate de aproximativ 17 tone, sute de monede din aur, obiecte din aur şi alte artefacte.

500.000 de monede din argint (heritagedaily.com)

500.000 de monede din argint (foto: heritagedaily.com)

Comoara afost descoperită în Atlantic, de compania Odyssey Marine Exploration, în epava unei nave numită codificat „Black Swan”

Pentru telespectatorii Discovery, compania este celebră datorită serialului Tresure Quest (Căutătorii de comori). În acest documentar, Odyssey Marine Exploration (OME), singura companie dedicată explorării epavelor eşuate la mare adâncime, merge pe urmele unor mistere nerezolvate, rămase pe fundul oceanului şi explorate abia acum.

„Conditiile remarcabile in care au fost conservate primele 6.000 de monede de argint au reprezentat o surpriza placuta pentru noi si monedele de aur au fost identificate. Suntem impresionati de gama larga de date care apar, de originea si de varietatea monedelor si cred ca lumea va fi uimita, cand va vedea calitatea si diversitatea acestei colectii”, a declarat Greg Stemm, co-fondator al companiei Odyssey Marine Exploration, transmite ziare.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult