Acasa MagazinLife Concert Rammstein. Spectacol incendiar la Rock the City 2013 (video)

Concert Rammstein. Spectacol incendiar la Rock the City 2013 (video)

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Germanii de la Rammstein au încheiat ȋn seară de duminicǎ, 29 iulie, festivalul Rock the City 2013 cu un concert dominat de efecte pirotehnice şi excentricitate.

Concert Rammstein. Spectacol incendiar la Rock the City 2013

Show-ul susţinut la Bucureşti nu a adus însă nimic în plus faţă de concertele susţinute în diferite ţări în turneul lor din acest an. Till şi-a făcut apariţia pe scenă îmbrăcat în deja celebra blană roz. Setlist-ul a fost acelaşi ca în precedentele concerte: „Ich tu dir weh”, „Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?”, „Keine Lust”, „Sehnsucht”, „Asche zu Asche”, „Feuer frei!”, „Mein Teil”, „Ohne dich”, „Wiener Blut”, „Du riechst so gut”, „Benzin”, „Links 2-3-4”, „Du hast”, „Bück dich”, „Ich will”. Till Lindemann (voce), Richard Z. Kruspe (chitară şi backing vocals), Paul H. Landers (chitară, backing vocals), Oliver „Ollie” Riedel (chitară bas), Christoph „Doom” Schneider (tobe şi percuţie electronică) şi Christian „Flake” Lorenz (clape), aflaţi pentru a doua oară în concert în România, au dat startul spectacolului în jurul orei 21,15, dupǎ o așteptare de aproape o orǎ pentru fani dupǎ finalul concertului Bullet for my Vallentine.

Şi pe scena de la Romexpo artiştii germani s-au „jucat” cu focul, purtând măşti cu aruncătoare de flăcări. Till Lindemann, pirotehnician autorizat, s-a lăsat cuprins de flăcări, i-a dat foc lui Flake, aceasta fiind, de altfel, una dintre scenele obişnuite din concertele Rammstein. Scena de la Romexpo, de 20 de metri înălţime, cu o suprafaţă de totală de 1.500 metri pătraţi şi o greutate de peste 150 de tone, a fost transformată de Rammstein, timp de 90 de minute, într-un spaţiu fierbinte, în care până şi microfoanele luau foc.

Spre finalul concertului, şi reflectorul imens din spatele scenei, în forma logoului trupei Rammstein, a fost cuprins de flăcări. Germanii nu au interacţionat foarte mult cu publicul, dar atunci când au făcut-o au vorbit în limba română, stârnind aplauze din ce în ce mai puternice în rândul rockerilor. „Braţele în aer! Vă mulţumesc”, a spus în română solistul trupei Rammstein, spre finalul spectacolului, în timp ce cânta piesa „Ich will”.

La bis-ul cerut de aplauzele fanilor, au fost cântate trei piese, printre care „Mein Herz brennt” şi „Sonne”. La final, Till Lindemann a spus în limba română „Vă mulţumim! Vă iubim!”, apoi a mai mulţumit o dată în limbile engleză şi germană.

Primul concert Rammstein la Bucureşti a avut loc în 2010, în faţa a peste 50.000 de fani, conform mediafax. Rock The City 2013 a luat startul sâmbătă, când pe scena de la Romexpo au urcat Goodbye to Gravity, Boon, Rezident Ex, Enslaved, Heaven Shall Burn

2 comentarii

urbos 29-07-2013 - 13:20

Tomi a ratat se pare concertul, sper sa-mi dea adresa galeriei, sa-i pot trimite niste filmari live.

Tache 29-07-2013 - 19:40

Aceste imagini m-au facut sa-mi aduc aminte de Holocaust !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult