Acasa MagazinLife Concert Sting la București. Reguli de acces și ultimele informații

Concert Sting la București. Reguli de acces și ultimele informații

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Accesul publicului la concertul pe care Sting îl va susţine miercuri, 31 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, se va face din Bulevardul Expoziţiei, începând cu ora 16.00.

sting_la_bucuresti

Concert Sting la București. Reguli de acces și ultimele informații

Gordon Matthew Thomas Summer, cunoscut ca Sting, va reveni în România, miercuri, pentru un concert care va avea loc la Romexpo, cu ocazia turneului „Back to Bass”. Acest turneu îl prezintă pe Sting în postura în care a cunoscut consacrarea, cea de muzician rock. Concertul de la Bucureşti încheie „Back to Bass Tour” aşa că publicul va avea o ultimă şansă să îl vadă pe Sting cântând hituri precum „Every Breath You Take”, „Roxanne”, „Message In A Bottle” şi „Englishman in New York”.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, arme, spray-uri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, cască de motocicletă, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În deschiderea concertului vor cânta James Walsh şi Mike & The Mechanics. Concertul lui Sting, care este organizat de Marcel Avram, East European Events şi D&D East Entertainment, va începe la ora 18.00. În ziua concertului, publicul va putea cumpăra bilete şi de la punctul de vânzare Eventim ce va fi amplasat la Romexpo – la poarta B (dinspre Bulevardul Expoziţiei). Eventim recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp, pentru a fi evitate cozile din acest loc. Preţurile biletelor sunt următoarele: Normal Circle – 144.84 de lei, Silver Circle – 204.48 de lei, Golden Circle – 272.64 de lei şi Tribună – 479,25 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult