Acasa MagazinLife Concert Thirty Seconds to Mars – Program și reguli de acces

Concert Thirty Seconds to Mars – Program și reguli de acces

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Considerat concertul anului 2014 în România, show-ul trupei americane Thirty Second to Mars va avea loc sâmbătă, la Romexpo București Parcarea C, de la ora 21:00.

Concert Thirty Seconds to Mars – Program și reguli de acces (foto:deviantart.com)

Publicul va avea acces în zona de spectacol începând cu ora 17:30. În deschiderea show-ului pe scenă va urca, de la ora 19:50, trupa The Bad Things. Organizatorii recomandă spectatorilor să nu aducă în zona de concert obiecte interzise precum sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video. Conform comunicatului organizatorilor de la D&D East Entertainment, remis de Agerpres, accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Publicitatea este strict interzisă vânzarea invitațiilor la evenimente, iar vânzarea la suprapreț a biletelor este considerată contravenție și se pedepsește cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia. Pentru confortul participanților și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult