Concertul Jennifer Lopez la Bucureşti, amânat. ând va avea loc | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Concertul Jennifer Lopez la Bucureşti, amânat. Vezi când va avea loc

Concertul Jennifer Lopez la Bucureşti, amânat. Vezi când va avea loc

scris de L.M.
1 afisari

Concertul pe care Jennifer Lopez urma să îl susţină pe 14 noiembrie, la Bucureşti, a fost amânat pentru 2013. Motivul invocat: sala Romexpo nu corespunde cerinţelor echipei tehnice a starului.

Jennifer Lopez

Concertul Jennifer Lopez la Bucureşti, amânat. Vezi când va avea loc

Motivul amânării concertului divei latino-pop este suplimentarea de ultimă oră a cerinţelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce priveşte detaliile de scenotehnică. Astfel, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului cântăreţei, iar Bucureştiul nu dispune de o sală care să poată găzdui concerte de mare anvergură, transmite Mediafax.

„Organizatorii concertului, în acord cu managementul artistei, intenţionează reprogramarea evenimentului în cursul anului viitor. Cu siguranţă, concertul va fi organizat într-un spaţiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susţine toate cerinţele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat în condiţiile prevăzute iniţial”, se mai spune în comunicatul organizatorilor.

Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată şi anunţată. Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete şi doresc să recupereze contravaloarea lor o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziţionat biletele, începând cu data de 5 octombrie şi până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult