Acasa MagazinLife Concurent luat “la misto” de juraţi la MasterChef din 17 aprilie (VIDEO)

Concurent luat “la misto” de juraţi la MasterChef din 17 aprilie (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

După ce a realizat încă un preparat complicat, juraţii de la MasterChef l-au chinuit pe Bogdan Alexandrescu până când i-au dat lacrimile, dar l-au păstrat în competiţie.

Bogdan Alexandrescu renuntand la sort (foto: ProTV )

La proba eliminatorie a ediţiei din 17 aprilie a MasterChef, concurenţii au avut de pregătit un leac cât mai potrivit pentru mahmureală, probă la care experienţa cu alcoolul şi-a pus amprenta. Bogdan Alexandrescu a fost nominalizat pentru eliminare alături de Mihai Merisanu, după ce preparetele lor nu au impresionat deloc membrii juriului MasterChef. După ce l-au eliminat pe Mihai, juraţii dezamăgiţi şi de mâncarea celui care a prezentat la preselecţii preparatul super-spectaculos cu creveţi caramelizaţi, traşi în foiţă de aur, serviţi cu risotto în trei culori, au hotorât să joace acestuia o farsă.

Cătălin Scarlatescu l-a rugat pe acesta să îşi dea şorţul jos, reproşându-i acestuia că se complică prea mult, iar Florin Dumitrescu care şi-a dat seama de planul diabolic al lui Cătălin i-a spus concurentului să pună şorţul pe bancul de lucru şi să îşi salute colegii. Când  Bogdan Alexandrescu era aproape să iasă din încăpere, membrii juriului l-au chemat pe acesta să dea mâna cu ei, căci mai primeşte o şansă, din punctul lui Cătălin de vedere chiar „ultima”. Despre acest moment, Bogdan Alexandrescu a spus că „A fost o senzatie foarte aiurea. Vreo 3 minute dupa ce am auzit chestia aia, am bufnit in plans si n-am mai fost in stare sa vorbesc. Am paralizat total”

m.c. 17.4.2012 -part5 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult