Acasa MagazinLife Concurenţii de la MasterChef nu ştiu să gătească româneşte (VIDEO)

Concurenţii de la MasterChef nu ştiu să gătească româneşte (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

La ediţia din 24 aprilie a emisiunii MasterChef de la ProTV, concurenţii au dat de greu când au avut de pregătit preparate tradiţionale specifice ardealului.

Preparate ardelenesti la MasterChef (foto: captură ProTV)

După ce a câştigat prima probă, Bogdan Alexandrescu, cel care a pregătit creveţii în foiţă de aur la preselecţii, a avut de a ales tema pentru preparatele din proba a doua din trei tipuri de preparate specifice româneşti. Astfel, Bogdan a ales drept temă pentru el şi colegii săi bucătăria tradiţională ardelenească în detrimentul celei munteneşti sau moldeveneşti. Acesta a fost norocos că avea imunitate din spusele lui Florin Dumitrescu, care l-a anunţat pe acesta că l-ar fi eliminat pe loc pentru preparatele cu mămăligă gătite.

De altfel nu mai puţin de 7 din concurenţii rămaşi au pregătit preparate din mămăligă, Florin Dumitrescu afirmând că vom scăpa de stereotipul „popor de mămăligari” când la MasterChef nu se va mai găti mămăligă. Dar aceasta nu a fost singura problemă pe care au avut-o juraţii, Cătălin Scarlatescu a realizat că în preparatul de carne de porc pregătit de una dintre concurente, aceasta era aproape crudă. Cătălin s-a speriat şi a exclamat că mâncarea „grohăie, dacă mă apropii de ea mă muşcă!”

Juraţii nu au fost impresionaţi de nici unul dintre preparatele mult prea grase pregătite de concurenţi, cu toata acestea l-au ales pe Sidia Sissoko, ale cărui perişoare au dezamăgit pentru a fi următorul şef de echipă la proba din deplasare de săptămâna viitoare a emisiunii MasterChef de la ProTV, când concurenţii vor avea de gătit pentru 400 de persoane la o cantină socială. La final, Florin Dumitrescu a tras concluzia vizibil dezamăgit: „Mă aşteptam să vină cineva cu o idee şi să revoluţionăm bucătăria ardelenească, sunt nervos că niciunul din voi nu a vrut să iasă din standardele astea rustice, antice care put a bătrâneţe.”


m.c. 24.4.2012 -part2- www.emisiuni.net de staycu


m.c. 24.4.2012 -part3- www.emisiuni.net de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult