Acasa MagazinLife Concurs cu blonde la Sofia

Concurs cu blonde la Sofia

scris de Ziua Veche
2 afisari

O “Convenţie internaţională a blondelor” va avea loc la Sofia, vineri, de la ora locală 13.30, capitala bulgară urmând să găzduiască prima ediţie a acestui eveniment insolit, care va include şi o paradă a blondelor, sâmbătă, de la ora 14.00, informează sofiaecho.com, citată de Mediafax. Parada va avea loc pe străzile centrale ale Sofiei.

 

Ţinuta obligatorie la eveniment este un top roz cu jeanşi albi sau fustă de aceeaşi culoare şi accesorii roz. Totodată, concursul Miss Blonde, la care vor participa femei blonde din 20 de ţări, va avea loc la clubul Sin City, sâmbătă, de la ora 22.00. Potrivit presei locale, la acest concurs vor fi acordate premiul pentru cea mai frumoasă blondă şi premiul pentru cea mai inteligentă blondă. “Suntem o ramură privilegiată a gintei feminine şi pe seama noastră se spun multe glume. Chiar şi între noi ne spunem glume cu blonde”, a declarat Olga Uskova, de la International Association of Blondes. La acest eveniment va fi prezentat şi un imn, interpretat de o cântăreaţă brunetă din Bulgaria. “Vreau doar să demonstrez tuturor că între blonde şi brunete domneşte pacea şi că ne înţelegem foarte bine între noi”, a declarat, la rândul ei, cântăreaţa, al cărei nume de scenă este Klavdia.

0 comentariu

Nicu 21-09-2010 - 12:32

mascaricii cu chipiuri din jurul lui Kim-ILL precis ca sunt iubiti de nordcoreeni. Ce zici Oblioo?

Clinton 21-09-2010 - 15:37

George W. Bush nu a ajuns pe tronul Americii cu ajutorul lui tat-su, George H. W. Bush ?
De ce in cazul unora este rau nepotismul, iar la altii se accepta ?
Sa nu-mi vorbiti de „vointa poporului” si de democratie, ca stiu ce rahat a fost la alegerile alea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult