Acasa MagazinLife Confruntări la Vocea României. Ce se va întâmpla marţi

Confruntări la Vocea României. Ce se va întâmpla marţi

scris de L.M.
7 afisari

De marţi, vom avea parte de Confruntări la Vocea României. Pro TV anunţă că, începând cu ora 20.15, în această nouă etapă, antrenorii Horia Brenciu, Smiley, Marius Moga şi Loredana urmează să îi aibă consilieri pe Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian.

 

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

Fiecare dintre cei patru antrenori de la Vocea României trebuie să renunţe la câte şapte concurenţi din cei 12, urmând să ajungă în show-urile live cu câte cinci voci. Cei patru vor stabili duete cu membrii echipei lor, transmite Mediafax.

În urma fiecărui duet, unul dintre concurenţi este eliminat. La finalul acestei etape există „Cântecul decisiv„. Din cei şase concurenţi cu care rămâne în urma etapei „Confruntări„, fiecare antrenor va alege două persoane care s-au descurcart mai puţin bine, aceştia vor cânta din nou melodia pe care au interpretat-o la „Audiţiile pe nevăzute„, iar în funcţie de prestaţia lor unul va rămâne în competiţie, iar celălalt va pleca acasă. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu câte cinci concurenţi în etapele live ale show-ului.

Pentru a stabili duetele şi pentru a lua deciziile cele mai bune, fiecare antrenor va avea alături şi un consilier. Horia Brenciu a ales să facă echipă cu Monica Anghel. Smiley a decis să meargă în această competiţie alături de Alex Velea. Jumătatea trupei Morandi, respectiv Randi, s-a alăturat şi el echipei de consilieri de la „Vocea României„, fiindu-i alături lui Marius Moga. Loredana a decis să o aibă alături pe Dana Dorian, o profesoară de canto cu sute de voci în portofoliu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult