Acasa MagazinLife Congresul Mondial al Luxului

Congresul Mondial al Luxului

scris de Mihaela Cârlan
83 Afisari

Pe 28 şi 29 octombrie, la hotelul George V din Paris, World In Style* va găzdui o reuniune la vârf cu reprezentanţii industriei luxului, unde se va discuta despre viitorul acestei nişe în secolul XXI.

Vedeta congresului va fi o ediţie limitată a unei cărţi, fireşte, tot de lux – Ferrari Opus Diamante, menită a oferi o perspectivă fără precedent asupra iconicului automobil. Volumul nu deţine doar recordul de a fi cea mai scumpă publicaţie, ci şi pe acela că va exista doar câte un singur exemplar pentru o ţară. Aşa înct iubitorii de Ferrari vor trebui să o vâneze pe unde se va afla ea prin lumea largă şi să liciteze, bănuiesc.

Ei, şi abia acum vine partea care sigur vă interesează: participanţii vor avea acces la nişte pachete unice şi exclusiviste pentru cele mai faimoase şi urmărite evenimente din sport, muzică ori lifestyle – Wimbledon,  British Open, Abu Dhabi Grand Prix sau Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Pe care le vor putea achiziţiona şi oferi clienţilor cu scopul de a le stimula pofta de… cumpărare.

*World In Style este o platformă unică, dedicată promovării în timp real a produselor şi serviciilor brandurilor şi companiilor din industria luxului prin e-commerce şi modele de mobile business, mijloacele prin care le conectează cu consumatorii din target şi le oferă soluţii pentru fidelizarea clienţilor.

Catchy.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult