Acasa MagazinLife Conrad Murray: Michael Jackson traia cand a ajuns la spital!

Conrad Murray: Michael Jackson traia cand a ajuns la spital!

scris de Ziua Veche
20 afisari

Conrad Murray, medicul acuzat de uciderea lui Michael Jackson, a declarat ca a reusit sa-l resusciteze pe star in resedinta acestuia din Los Angeles, inainte de sosirea serviciului de urgenta, si ca a mentinut stabil pulsul cantaretului in ambulanta, in drum spre spital, informeaza tmz.com, citat de Mediafax.


 

Medicii care au incercat sa il reanimeze pe Michael Jackson la UCLA Medical Center din Los Angeles i-au efectuat starului doua electrocardiograme si cel putin unul dintre specialisti a declarat ca „regele muzicii pop” avea puls in ambele cazuri. Declaratia medicului Conrad Murray contrazice, insa, raportul medicilor sositi la resedinta inchiriata de Michael Jackson in Los Angeles, acestia dorind sa transporte trupul starului la morga, nu la UCLA Medical Center, deoarece au crezut ca megastarul era deja mort. Conrad Murray il contrazice astfel si pe Brian Oxman, avocatul lui Joe Jackson, tatal cantaretului, care a declarat pentru TMZ ca Michael Jackson era mort inca inainte de sosirea medicilor la resedinta acestuia, considerand ca pulsul slab detectat de medicii de la UCLA Medical Center a fost o reactie la eforturile lor de resuscitare. Presa americana pare tot mai convinsa ca acest caz va deveni in curand un „razboi” in justitie intre cele doua tabere de experti, care vor interpreta in multe feluri diversele rapoarte si grafice medicale.

Michael Jackson il angajase pe medicul Conrad Murray in perioada in care se pregatea pentru o serie de concerte pe care urma sa le sustina la Londra, din iulie 2009. Starul american facea repetitii intense in fiecare zi si il intalnea pe Conrad Murray in fiecare seara, pentru tratament de recuperare.

Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie, in Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de medicamente.

Institutul de Medicina Legala din Los Angeles a stabilit ca moartea lui Michael Jackson a fost provocata de o supradoza de propofol, un anestezic puternic, in combinatie cu alte doua sedative, administrate starului pentru a-l ajuta sa adoarma.

0 comentariu

caramache 16-09-2010 - 04:49

Sa se unga cu vaselina pe scula, dupa care sa o incalzeasca putin la flacara de la aragaz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult