Acasa MagazinLife Controversatul primar din Toronto ȋi ia apǎrarea lui Justin Bieber

Controversatul primar din Toronto ȋi ia apǎrarea lui Justin Bieber

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Primarul Rob Ford, care a recunoscut anul trecut că a consumat cocaină, i-a luat apărarea lui Justin Bieber care, mai nou, este acuzat că ar fi atacat un șofer de limuzină în luna decembrie, când se afla la Toronto.

Controversatul primar din Toronto ȋi ia apǎrarea lui Justin Bieber (foto:nydailynews.com)

„Ei bine, este și foarte tânăr… La 19 ani mi-aș fi dorit și eu să am atât succes cât are el. Are doar 19 ani…. Fiecare se poate gândi cum era la vârsta de 19 ani”, a comentat Rob Ford pentru un post de radio din Toronto. Conform poliției, Justin Bieber s-a urcat într-o limuzină alături de cinci prieteni, la primele ore ale zilei de 30 decembrie, iar în drum spre hotel s-a produs o altercație și unul dintre pasageri l-a lovit pe șofer de mai multe ori peste cap.

Părțile implicate urmează să se întâlnească la 14 februarie pentru a negocia o eventuală împăcare, însă Justin Bieber nu va participa probabil la întâlnire, urmând să fie reprezentat de un avocat. Conform Agerpres, acesta este ultimul capitol dintr-o lungă saga a problemelor cu legea pe care le are Justin Bieber, punctul culminant din ultima perioadă fiind reprezentat de arestarea sa la Miami după ce a fost prins de poliție în timp ce participa la curse ilegale de mașini, deși se afla sub influența alcoolului și avea și permisul auto suspendat. Ȋn luna noiembrie din 2013, primarul oraşului Toronto, Rob Ford, a recunoscut că a consumat crack, un derivat al cocainei, însă a dat asigurări că nu este dependent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult