Acasa MagazinLife Courtney Love vinde drepturile de autor asupra muzicii lui Kurt Cobain – VIDEO

Courtney Love vinde drepturile de autor asupra muzicii lui Kurt Cobain – VIDEO

scris de Ziua Veche
1 afisari

Courtney Love a declarat ca intentioneaza sa vanda drepturile pe care le detine asupra catalogului muzical al fostului ei sot Kurt Cobain, regretatul solist al trupei Nirvana, deoarece banii primiti in trecut din aceste drepturi „au fost blestemati”, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.


Totodata, solista trupei Hole a declarat ca doreste sa faca acest lucru pentru a putea sa isi continue viata si ca nu mai vrea sa fie cunoscuta drept „vaduva lui Kurt Cobain”.

 

Intentionez sa vand drepturile de autor asupra tuturor pieselor lui Kurt. Toate drepturile, totul. Nu este o decizie financiara, ci una de ordin emotional. A fost cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodata, dar Kurt si cu mine am fost casatoriti doar trei ani, iar acum am nevoie sa am propria mea viata. Mi se spune mereu ‘vaduva’ si acest lucru ma innebuneste. Acei bani au fost blestemati, inca din prima zi in care au inceput sa imi parvina„, a explicat Courtney Love.

{youtube}hTWKbfoikeg{/youtube}

In 2008, Courtney Love a vandut o parte din drepturile de autor asupra muzicii lui Cobain pentru suma de 19,5 milioane de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult