Acasa MagazinLife Cristian Gog a câştigat finala Românii au talent (VIDEO)

Cristian Gog a câştigat finala Românii au talent (VIDEO)

scris de Z.V.
23 afisari

Cristian Gog este castigatorul marelui premiu de 120.000 de Euro si al titlului de cel mai talentat roman al tarii la show-ul Romanii au talent,sezonul 2.

Cristian Gog a castigat Romanii au talent

Cristian Gog a castigat Romanii au talent

Intr-o ordine aleatorie, numele primilor trei clasati la Romanii au talent, conform voturilor publicului, au fost urmatoarele: Mihai Petraiche, Cristian Leana si Cristian Gog.  Ocupantul locului 3 din marea finala este Cristian Leana!

Cristian Gog a intrat în scenă cu o servieta de metal, cu cifru. El i-a întreabat pe juraţi ce crede fiecare că se află înauntru. Dacă Mihai spune că acte, iar Andra afirmă că este goală, Andi Moisescu dă o replică care schimbă, potrivit lui Gog, lucrurile.”Aş vrea ca înauntru să se afle numele câştigătorului„, afirmă Moisescu.

Ca şi în semifinală, Gog îşi povesteşte numărul afirmând că vrea să adreseze o provocare morţii. Dispus să piardă tot, mentalistul îşi descheie cămaşa şi cheamă pe scenă un medic şi o asistentă. „Aş vrea să vă arăt ce se petrece în corpul meu„, explică Cristian Gog, care se supune unui test EKG. Aparatul, care trebuia să-i înregistreze lui Cristian Gog, ritmul cardiac, pare că se blochează. De fapt, arată valori care indică absenţa activităţii cardiace. „Care sunt adevăratele noastre limite„, şi-a întrebat publicul Cristian Gog, înainte de reveni la servieta închisă cu cifru, pe care a deschis-o.

Românii au talent – Cele mai amuzante momente din sezonul 2 (VIDEO)

Înauntru acesteia se afla un plic care conţinea trei foi numerotate – pe una scria „Acte”, pe a doua – „goală”, iar pe a treia – „numele câştigătorului”, spre uimirea tuturor celor prezenţi. „Eşti genial. Dacă ar fi să câştigi tu, m-aş bucura„, a replicat Mihai Petre, în vreme ce Andra i-a promis că-i mai dă un vot. „M-aş bucura sincer să câştigi tu”, a conchis şi Andi Moisescu. Cei trei l-au jurizat pe Cristian Gog în picioare, în semn de preţuire pentru talentul său.

„Dacă înainte am rămas fără bătăi, acum am rămas fără cuvinte. Tot ce pot să spun este Vă mulţumesc. Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi votat„, a declarat Cristian Gog, mentalistul din Cluj.

r.a.t. 11.5.2012 -part5 de staycu

10 comentarii

candoi 12-05-2012 - 09:15

bravo lui e tare….felicitari .trucul asta e mai simplu ca in semifinala…. plicul cu semnul ( ? ) a fost adus cu masuta micuta doar cat la pus pe plicul cu nasturei deasupra lui si cand lea luat lea luat pe amundoua… simplu..bravo lui FELICITARI….

MIHAI 12-05-2012 - 17:16

Stiti ce ma mira ? Ca cei de la PRO TV ne cred prostii lor. Rusine Bartos tu ai fi putut sa dai in vileag trucul dar iti pierdeai banii. Vezi momentul cand juriul cere hartiile sa le pasteze ca amintiri si Bartos vrea sa puna mana pe plicul albastru . Gog ii sopteste sa-l lase pe ala acolo . Deci Bartos pacat de tine . Cum ati criticat pe Loredana , puteati da in vileag trucul . Plicul mic a fost sub masuta adusa de asistent si introdus cu indemnare prin spate plicului albastru . RUSINE PRO TV .

Bianca. 12-05-2012 - 20:21

Am stat atenta acolo la partea aia si eu nu am observat absolut nimic.

Andrei 13-05-2012 - 08:45

Fara suparare! Tot show ul e facut pt public si nu pt prezentatorii emisiunii> si eu stiu cum la facut ,,si dupa parerea mea nu merita locul 1.dar publicul la votat si ca atare bravo lui! 🙂

Bogdan 13-05-2012 - 02:56

1. mult prea multa lume a vazut si a simtit cum juriul a fost extrem de subiectiv cu acest GOG. De ce? Si de ce a primit el 10 min si restul doar 2?
2. RAT a fost singura emisiune de divertisment din peisajul romanesc ce mi sa puarut demna de a fi urmarita fiindca intr-adevar parea sa promoveze partea buna a acestei tari dominata de coruptie si antitalente. Regret enorm faptul ca in final a castigat acel roman care a stiu de fapt sa pacaleasca, sa manipuleze, sa abureasca…
3. Reactiile juratilor, au fost exagerate in fata acestui GOG. Teoretic, cei 3 sunt oameni (relative) cultivati si stiau ca in spate sunt trucuri ieftine, si mai ales din pozitie de jurati au fi putut fi ceva mai echilibrat in reactii.
4. In finala au fost 14 concurenti care au avut talente reale, vizibile, palpabile chiar, oricare din talentele lor ma facea sa ma simt mandru ca sunt roman. Roman intr-o tara care are nevoie de exemple pozitive mai ceva decat de oxigen. Insa in final a castigat concurentul care a reprezentat cu brio partea cea mai putin laudabila a neamului romanesc.
Insa cel mai dureros este ca a reusit sa faca asta cu sprijinul total, al juriului, al arbitrilor, al judecatorilor. Votul poporului nu ma mira, ma asteptam (acelasi popor care isi alege minunatiile de politicieni bazandu-se pe ce li se spune la TV, asa au facut si acum, “juriul” le-a spus, ei au votat).
5. Pacat de munca tuturor celorlalti concurenti. A fost badjocorita. Pacat de munca tuturor romanilor cinstiti de pretutindeni. Cu un record de audienta, toti au primit (inca) un exemplu prin care nu prin munca cinstita si curata se castiga in viata…

Sanyi 13-05-2012 - 14:40

Bogdan, sa zicem ca juriul a tinut cu Gog, s-a vazut pe fata, insa nu cred ca toti cei care l-au votat pe Gog au fost influentati de ce spun juratii la TV. Eu am analizat si ceea ce spune mai sus candoi, el spunea ca pe masuca acea era si plicul maro, daca esti atent la masuca, acolo nu se vede acel plic. Cum e facu acest joc cu siguranta ca are un truc foarte bine talcuit. Eu totus cred ca majoritatea care l-au votat pe Gog multora le-a placut aceasta scamatorie. Din pacate nu este un talent, asa cum i se spune la acest show „Romanii au talen”.
Asa cum ai afirmat si tu mai sus, trebuia premiati cei care au talente adevarate si nu trucuri.

Bogdan 13-05-2012 - 14:46

Cei 14 artisti din finala au avut cate 2 min la dispozitie pt talentul lor.
Scamatorului i s-au acordat lejer vreo 10 minute.
De ce?
Fiindca Romania e o tara ce se hraneste cu circ, iar PRO TV – ul este furnizorul principal !!

gabriel 13-05-2012 - 20:17

Pulsul zero e foarte simplu, fiti atenti:
1. hiperventilatie- adica inspir si expir rapid timp de 30 secunde.
2. apnee-adica se tine respiratia timp de 60 secunde.
3. in felul acesta pulsul scade la zero si tensiunea arteriala se apropie de zero.

Este ceea ce cardiologii numesc sincopa vaso-vagala. Aceasta este favorizata de hiperventilatie.

Credeti-ma, lucrez in domeniu si am asistat destule tilt-testuri.

mandea 14-05-2012 - 11:59

Deci parea mea este ca dansatorul de break up trebuia sa ia totul!Este exceptional cum danseaza si ar putea oncura lejer la Break Dance World Chiampions…cel putin faza cu terminatorul la urma a fost mortala ce sa mai zic a rupt gura targului!Cat despre mentalismul lui Gog…stie toata lumea ca sunt trucuri care impun o munca destul de multa insa nu de asta aveam nevoie noi romani…truc,circ.distragerea atentiei ni s eintamplka tuturora in fiecare zi in ceasta tara…asa ca suntem satui sau nu de genul?

ge 15-05-2012 - 14:52

oamenii au votat…de ce atata scandal…toti au fost talentati din finala si semifinala..el oricum nu a sp ca ce face e adevarat e doar o iluzie bv lui..eu una nu m-am prins de scamatorie:))cu toate ca stiu ca nu e adevarat bv lui:))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult