Acasa MagazinLife Cristoiu despre Nistorescu: Porc a fost, porc a rămas!

Cristoiu despre Nistorescu: Porc a fost, porc a rămas!

scris de A.B.
5 afisari

Ion Cristoiu spune despre Cornel Nistorescu că a scris şi a lucrat pentru Securitate înainte de 1989. Afirmaţiile sunt făcute pe siteul reportervirtual.ro şi vin ca răspuns la un articol apărut în cotidianul.ro – deţinut de Nistorescu,  conform căruia Cristoiu ar fi încasat bani de la Elena Udrea pentru a edita o revistă.

ion cristoiu cornel nistorescu“Stimate domnule Tiberiu Lovin,

După trimiterea textului, am citit cu stupoare pe un site făcut de Cornel Nistorescu pe banii colegului său de piscină Sorin Ovidiu Vîntu un text potrivit căruia eu aş edita nu ştiu ce revistă a Elenei Udrea. N-ar fi nici o nenorocire dacă aş face o revistă pentru Elena Udrea. Oricum n-ar îmbogăţi-o, aşa cum s-a întîmplat cu publicaţiile pe care le-am făcut pentru îmbogăţirea lui Cornel Nistorescu. Numai că eu, nu numai că nu fac nici o revistă pentru Elena Udrea, dar nici n-am habar de existenţa unei asemenea publicaţii, aşa cum se poate vedea din ştirea Mediafax, falsificată de Cornel Nistorescu, aşa cum, de altfel, şi-a falsificat el viaţa. Despre Cornel Nistorescu ale cărui reportaje erau corectate de mine din punct de vedere gramatical, ştiu multe lucruri. Suficiente pentru a dovedi cu prisosinţă un adevăr: Porc a fost, porc a rămas! Pînă atunci îmi permit să observ două lucruri:

-În articolul cu pricina, Cornel Nistorescu foloseşte, o dată la două rînduri, cuvîntul bani. Un cuvînt care-i este tare drag.

-Pe site-ul lui Sorin Ovidiu Vîntu, Cornel Nistorescu incriminează pe cei care, înainte de 1989, au scris articole la comanda PCR. Uitînd că el a scris într-o publicaţie a Securităţii de la  Madrid, sub pseudonimul Bogdan Nisipoiu, articole comdandate şi plătite de Direcţia de Informaţii Externe a Securităţii. Aşa cum uită că Revoluţia din decembrie 1989 l-a prins în misiune pe  şantierele româneşti din Orientul Apropiat”, se arată în replica lui Ion Cristoiu de pe reportervirtual.ro.

8 comentarii

codul x 11-02-2011 - 18:19

nistorescu- un porc ordinar-un homo-vedeti cu cine este prieten si cu cine este si o sa vedeti ca este prieten de familie cu fosti ofiteri ai lui CEASCA, trecuti in rezerva si care se ocupau cu turnarea la SEC. a tuturor cu care intrau in contact.

urbos 11-02-2011 - 18:26

Asa scribalailor lasati scursura „cod x” sa se exprime liber, ce naiba, doar e taratura ca voi, limbist basist care culmea ironiei, latra despre SECU. Sa mori de ras nu alta..

Vreti sa va lingeti intre voi precum cainii.
Sinteti din ce in ce mai putini si vine clipa platii.

victor 11-02-2011 - 22:23

ati gresit d.le CRISTOIU ,…NISTORESTII e multi” (s.r.s.,c.t.p.,hurezeanu, ..antene ,realitatea ,si toti pupincuristii sistemului bolsevic ,inca condus de emanatul” ion ilescu, in rest mult respect pentru ca lupti si existi, cit priveste nasu ” ,a inceput so gidile pe burta decind cu 10 tv , PS .cintecul de la M BELA CIAO ,apartine mie si armatei .;”avem o tara ,o datorie ,o misiune de ( pe stingu”)….

urbos 12-02-2011 - 00:12

Hurezeanu e cu Bashina al tau. Guita despre altcineva daca vrei sa pari mai credibil.

vasile 12-02-2011 - 09:13

Ion Cristoiu, o haimana ordinara, a trecut pe la toti puterncii zilei pe care i-a lins in fund. Acum linge de zor la curul lui Basescu. A luat bani de la toti mogulii.

VIRUSU 12-02-2011 - 14:00

Nistorescu- un jeg.Comunist.Atat.

Huhu Ciu 17-02-2011 - 05:29

Jeg esti tu si portocalii tai pedelisti!

Huhu Ciu 17-02-2011 - 05:28

Cine zice ala este, ca magaru’ (porcu’) din poveste!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult