Acasa MagazinLife Croaziera cu Bricul Mircea-premiera pentru turistii de pe litoral

Croaziera cu Bricul Mircea-premiera pentru turistii de pe litoral

scris de Ziua Veche
13 afisari

Bricul MirceaAproximativ 130 de persoane au mers, sambata dupa-amiaza, timp de trei ore, intr-o croaziera cu nava-scoala Mircea, pe Marea Neagra, intre Constanta si Mamaia.

 Inainte de plecare, la bordul navei a urcat pentru scurt timp ministrul Elena Udrea, care le-a urat pasagerilor calatorie placuta.
Am venit sa va urez calatorie placuta, este pentru prima data cand bricul Mircea gazduieste turisti si multumesc Ministerului Apararii pentru acest parteneriat. Va doresc o calatorie frumoasa si sa va ramana amintiri de neuitat dupa aceasta zi”, a afirmat Udrea.
Ea a mai spus ca este pentru prima data cand se afla la bordul navei-scoala Mircea, iar aceasta i s-a parut impresionanta.
Ministrul a mai spus ca intentioneaza sa faca o traditie din aceste croaziere pe Marea Neagra cu nava-scoala Mircea.
„Incercam sa facem o traditie din acest eveniment, nu depinde doar de noi, sa speram ca si echipajul va fi multumit dupa ziua aceasta si nu va intampina dificultati”, a explicat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Nava scoala Mircea Pe parcursul celor trei ore de calatorie, turistii au facut fotografii, au ascultat explicatiile capitanului, care a facut un scurt istoric al navei-scoala Mircea si au admirat marea.
Costul unei calatorii a fost de 150 de lei de persoana.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult