Acasa MagazinLife Cu cȃt s-a vȃndut vila ȋn care a fost asasinat Versace la licitație

Cu cȃt s-a vȃndut vila ȋn care a fost asasinat Versace la licitație

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Luxoasa vilă din Miami unde a trăit creatorul italian Gianni Versace (în care a fost asasinat în 1997) a fost vândută la licitație, marți, cu 41,5 milioane de dolari, grupului imobiliar VM South Beach LLC.

Cu cȃt s-a vȃndut vila ȋn care a fost asasinat Versace la licitație (foto: businessinsider.com)

„Este o afacere bună și suntem mulțumiți”, a declarat Lamar Fisher, un responsabil al casei de licitație Fisher Auctions. Potrivit Agerpres, la licitație s-au prezentat trei ofertanți : VM South Beach LLC, fiul magnatului imobiliar Donald Trump, Eric, și Glenn Straub, care deține între altele Palm Beach Polo & Country Club.

Prețul de plecare pentru „Casa Casuarina”, o vilă din anii 30, având 10 camere și două terase, din care una dă spre plajă, a fost de 25 de milioane de dolari. Gianni Versace a cumpărat această vilă în 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Cinci ani mai târziu, designerul a fost asasinat în această vilă de ucigașul în serie Andrew Cunanan. În ultimii ani, casa a fost transformată în hotel, dar, din cauza problemelor financiare, proprietarii săi au decis să o scoată la vânzare

1 comentariu

Olga Khan 18-09-2013 - 12:57

Good old Donald o sa faca profitabil si aceasta achizitie la scurt timp sa nu piarda prea multi bani!!! doar in mana lui orice metal se transforma in aur ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult