Acasa MagazinLife Cu ce reţetă a venit la MasterChef Romania un trişor (VIDEO)

Cu ce reţetă a venit la MasterChef Romania un trişor (VIDEO)

scris de D.P.
18 afisari

La MasterChef difuzat de Pro TV, marţi 27 martie 2012, un concurent era cât pe ce să îi înşele pe membrii juriului. Numai amatorii fara niciun fel de experienta pot concura la marele titlu de MasterChef. Unul din pretendenti a incercat sa triseze, dar minciuna lui a avut picioare scurte.

Radu Robescu la MasterChef

Radu Robescu are 28 ani si e de meserie fotograf – sau cel putin, asa s-a prezentat el la preselectiile MasterChef. “Am venit cu un muschi de porc in aluat sarat. Am invatat sa gatesc de la bunica mea” le-a spus tanarul concurent juratilor.

Dupa ce l-au privit toti trei cum pregateste mancarea si cum manuieste ustensilele de bucatarie, Catalin Scarlatescu i-a spus sa inchida focul la aragaz si sa se opreasca din ce face, inainte ca preparatul sa fie gata aranjat in farfurie, numai bun pentru a fi gustat de juriu. “Te misti mult prea repede, mult prea bine, ai vreun secret?” l-a intrebat Florin Dumitrescu, in timp ce se apropia de el. Intimidat, tanarul a raspuns ca a facut, intr-adevar, practica intr-o bucatarie.

“Daca nu ai fost practicant intr-o bucatarie profesionista, la cum te misti, la cum arata farfuria, tu ai fi castigat MasterChef de-acuma” i-a spus Florin. “Ai pus mana pe tigaie cum face un bucatar. Toci cum toaca un bucatar. Aranjezi farfuria exact ca un bucatar”. “Apropo, ai nevoie de un job?” l-a intrebat Catalin Scarlatescu, impresionat de calitatile lui. “Sa stii ca maine poti sa incepi munca intr-un restaurant. Dar MasterChef e inchis pentru tine” a apreciat Florin Dumitrescu.

Dupa ce a plecat, juratii s-au dus sa guste din mancarea lui. Catalin Scarlatescu: “Mama, ce bucatar smecher e asta, si e tanar!” .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult