Acasa MagazinLife Cu sânul la vedere: Vezi cum a răsfăţat Madonna fanii din Istanbul (VIDEO)

Cu sânul la vedere: Vezi cum a răsfăţat Madonna fanii din Istanbul (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
16 afisari

La un concert din turneul mondial MDNA 2012, care a avut loc pe 7 iunie, la Istanbul, vedeta şi-a arătat un sân în timpul melodiei „Human Nature”.

Madonna si-a aratat un san in timpul unui concert din Istanbul (foto:captura youtube)

Cântăreaţa americană în vârstă de 53 de ani, continuă să se arate o adversară de calibru pentru Lady Gaga la nivelul controverselor, după ce în timpul concertului din sala Turk Telekom din Istanbul, regina muzicii pop a provocat mânie, dar şi euforie în rândul fanilor când şi-a arătat sânul drept pe scenă în timp ce cânta melodia „Human nature” de pe albumul „Bedtime Stories”, lansat în 1995. Turneul MDNA a început pe 31 mai, la Tel Aviv, urmând ca partea europeană a turneului să se încheie 21 august la Nisa, în Franţa, iar întreg turneul mondial MDNA să se termine pe 22 decembrie 2012, în Columbia, Cordoba.

În timpul piesei „Human Nature„, Madonna, văzând că publicul începuse să o aclame după ce a întins o curea a sutienului, a hotărât să le ofere acestora mai mult şi şi-a arătat mare parte a sânului drept, inclusiv sfârcul. Dar nu toată lumea a fost de acord cu gestul cântăreţei americane, lideri religioşi din această ţară musulmană au condamnat scena şi au anunţat că vedeta nu mai este binevenită în Turcia. Următorul concert al Madonnei în acest turneu se va desfăşura într-o altă ţară extrem de religioasă, în Italia, unva va concerta pe 12 iunie, pe stadionul Olimpico din Roma.


2 comentarii

ciufulici 10-06-2012 - 15:11

DOAMNA ELENA UDREA A FACUT ASA CEVA? NU SI NU!
O fi o pesedista si asta, sau inca mai rau, liberala, si atunci ce sa ne mai tooot miram atata?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-06-2012 - 15:36

La Ban -stocilor ce mai conteaza ca sthoarfa asta batrana si antideluviana si-a expus glanda mamara intr-o tara care care apreciaza doar : a lla turca bre’h!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult