Acasa MagazinLife Culmea tupeului. Grecia are bani de Eurovision

Culmea tupeului. Grecia are bani de Eurovision

scris de L.M.
3 afisari

Culmea tupeului! Grecia are bani de Eurovision, în timp ce trei ţări au renunţat, din motive de ordin economic.

Culmea tupeului. Grecia are bani de Eurovision

Culmea tupeului. Grecia are bani de Eurovision

Patru ţări au anunţat că renunţă la participarea la concursul Eurovision de anul viitor, organizat de Suedia, printre care şi Portugalia, care a invocat motive bugetare, în timp ce Grecia, ţara cel mai greu afectată de criza economică, şi-a confirmat participarea. Eurovision 2013 ce urmează să se desfăşoare între 14 şi 18 mai în Suedia şi se va derula fără prezenţa Bosniei-Herţegovina, a Portugaliei, Slovaciei şi Turciei, transmite Moldpres.

Primele trei ţări au invocat „motive economice”, în timp ce Turcia a anunţat că nu participă din cauza „unor modificări de regulament”, conform unui comunicat al Uniunii Europene de Radio-Televiziune (UER). În total, 39 de instituţii de radio-televiziune naţionale au confirmat participarea, printre care şi ERT, postul public elen.

Grecia, care trece prin cea mai gravă criză economică din întreaga sa istorie, a lăsat să planeze dubii cu privire la eventuala sa participare, însă, în cele din urmă, a confirmat că va participa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult