Acasa MagazinLife Cum «l-a ţepuit» miliardarul american Donald Trump pe Gaddafi

Cum «l-a ţepuit» miliardarul american Donald Trump pe Gaddafi

scris de P.C.R.
3 afisari

Miliardarul american Donald Trump se laudă că i-a dat „ţeapă“ lui Moammer Gaddafi, într-o afacere imobiliară din trecut.

Donald Trump se da mare ca l-a tepuit pe GaddafiÎn emisiunea Fox News Monday, citată de revista Capital, Trump a spus că este mai experimentat decât orice republican din cercul prezidenţial când vine vorba despre relaţii cu lideri şi demnitari străini. „Le vând proprietăţi imobiliare pentru sume imense de bani. Vreau să spun că m-am târguit cu toată lumea“.

Trump, care a anunţat că se va decide până în iunie dacă va intra în cursa prezidenţială, a mai menţionat faptul că este în mod particular bucuros că „l-a ţepuit“ pe colonelul Gaddafi într-o tranzacţie imobiliară.

„I-am închiriat o bucată de teren. Mi-a plătit pentru o noapte mai mult decât ar fi valorat închirierea terenului pe doi ani şi după aceea nu l-am lăsat să folosească lotul respectiv“, s-a lăudat excentricul miliardar. „Asta ar trebui să facem noi. Nu vreau să folosesc cuvântul ţepuit, dar i-am dat ţeapă“.

4 comentarii

Demo Kratzia 21-03-2011 - 18:39

Aha, iata pe cine trebuia UN sa se concentreze

Liviu 21-03-2011 - 22:56

Astia sunt oamenii vremurilor acestora: tepuitorii ! Cu siguranta este bun de presedinte al SUA !!!

zeitgeist 22-03-2011 - 16:33

pai capitalismul nu este alceva decat O MAAAAREEE TZEEEAAAPAAAA!!!

Liviu 22-03-2011 - 21:59

De fapt l-a tepuit pe poporul libian (de care nu mai pot acum Sarko si Obomba !) si nu pe Gaddafi … Ca nu a dat Gaddafi bani din buzunar !

Intrebarea este: banii au fost virati legal astfel incat Trump sa plateasca impozit la ei ?! Nu ar fi rau de verificat !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult