Acasa MagazinLife Cum ȋși va serba Vladimir Putin ziua de naștere

Cum ȋși va serba Vladimir Putin ziua de naștere

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Vladimir Putin și-a luat zi liberǎ marți, 7 octombrie, pentru a se deplasa ȋn taigaua siberianǎ, unde are de gând să aniverseze ȋmplinerea a 62 de ani.

Cum ȋși va serba Vladimir Putin ziua de naștere (foto:state.com)

Cum ȋși va serba Vladimir Putin ziua de naștere (foto:state.com)

Aceasta este pentru prima datǎ ȋn cei 15 ani de cȃnd Vladimir Putin se aflǎ la conducerea statului, cȃnd se decide sǎ ȋși ia liber de ziua sa de naștere. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a anunțat cǎ „Șeful statului decolează spre taigaua siberiană, unde se și va odihni cu ocazia zilei sale de naștere”. Potrivit acestuia, Putin se va afla „la 300-400 de kilometri de cea mai apropiată așezare umană, astfel încât nu vor fi condiții de hotel”.

Peskov a mai indicat că acest traseu a fost ales din motive logistice: președintele rus are prevăzut în program să participe miercuri, 8 octombrie, la o acțiune în Districtul federal Siberia. Purtătorul de cuvânt al liderului rus a refuzat categoric să ofere vreun detaliu cu privire la modul în care locatarul de la Kremlin își va serba ziua de naștere în taiga, dacă va merge la pescuit sau la vânătoare. „Se va odihni pur și simplu”, s-a limitat să afirme Peskov, potrivit Agerpres.

Ȋntrebat ce bǎuturǎ se va afla ȋn paharul pe care Putin îl va ridica în cinstea sa, Peskov a declarat sincer cǎ nu știe, menționȃnd despre cadou cǎ „i se va trimite ca de obicei o telegramă de felicitare” și ”’niște cuvinte calde pentru șef’”. Purtǎtorul de cuvȃnt a explicat cǎ șeful statului rus s-a decis sǎ facǎ un popas ȋn taiga, ȋntrucȃt  „ȋn acest an, Putin nu are doar un program încărcat, ci extrem de plin, uneori stând la birou aproape 24 de ore din 24”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult