Acasa MagazinLife Cum a fost concertul Roxette de la Bucureşti

Cum a fost concertul Roxette de la Bucureşti

scris de L.M.
4 afisari

Trupa Roxette i-a electrizat luni seară, pentru aproape două ore, pe cei peste 15.000 de spectatori veniţi la Zone Arena să vadă un spectacol de zile mari. Artiştii au primit ropote de aplauze, buchete de flori, baloane şi un „Happy Birthday” cântat de fanii solistei Marie Fredriksson, care a împlinit 53 de ani în ziua concertului.

roxette_la_bucuresti

foto: Agerpres

Show-ul din deschiderea evenimentului a început cu o oră mai târziu, la ora 19,00, din cauza furtunii care s-a abătut asupra Bucureştiului. În aceste condiţii, cei de la „Magnolia” au fost nevoiţi să-şi anuleze reprezentaţia, ploaia şi vântul nelăsându-i să urce pe scenă, informează Agerpres.

Membrii trupei Roxette au urcat pe scenă la puţine minute după ora 20,00 şi au început spectacolul cu melodia „Dressed for Success”, melodie lansată în 1988 pe albumul „Look Sharp”. A urmat „Sleeping in My Car”, piesă salutată cu ovaţii de spectatori şi fredonată împreună cu Marie şi Per de toţi cei prezenţi.

„Bună seara, România! Este o zi specială şi voi ştiţi că este aşa”, a salutat Marie Fredriksson publicul. Fanii au întâmpinat-o pe artistă şi cu o surpriză, fluturând pe tot parcursul spectacolului un banner pe care era scris „Happy Birthday, Marie!”, dar şi cântându-i de două ori „La mulţi ani” susţinuţi de pe scenă şi de Per Gessle.

Au urmat piese cunoscute din repertoriul formaţiei precum „The big L”, „Wish I Could Fly”, „Only when I Dream” dar şi single-ul de pe ultimul album, „She’s Got Nothing on”.

„It Must Have Been Love” a fost prima piesă pe care Marie a cântat-o împreună cu publicul, de multe ori ea oprindu-se să asculte spectatorii cum fredonează melodiile pe care formaţia Roxette le-a lansat de-a lungul timpului.

O surpriză care a smuls ropote de aplauze a venit în timpul prezentării artiştilor de pe scenă, când chitaristul a început să interpreteze „Ciuleandra”. Recitalul s-a încheiat cu încheiat cu piesa-titlu a albumului din ’91, hit-ul „Joyride”. Versurile „And she’s telling all her secrets/In a wonderful balloon” au fost întâmpinate de spectatori cu o mulţime de baloane colorate aruncate în aer.

Deşi vocea solistei Marie Fredriksson nu a mai fost uneori cea cu care ne obişnuise de-a lungul anilor, având uneori probleme la abordarea unor sunete mai acute, spectacolul oferit de trupa Roxette i-a făcut pe toţi cei prezenţi să fie bucuroşi că au avut ocazia să-i asculte live pe Marie şi Per. „Mulţumesc pentru o seară minunată. Sper să vă revedem cât de curând”, a spus Per la finalul show-ului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult