Acasa MagazinLife Cum a fost sǎrbǎtorit Ion Iliescu la ȋmplinirea a 84 de ani

Cum a fost sǎrbǎtorit Ion Iliescu la ȋmplinirea a 84 de ani

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Ion Iliescu împlineşte luni, 3, martie 84 de ani şi a fost sărbătorit, duminică seară, la Ateneu, ȋn cadrul unui eveniment la care fostul preşedinte nu a luat parte.

Ion Iliescu

Cum a fost sǎrbǎtorit Ion Iliescu la ȋmplinirea a 84 de ani

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu a participat, duminică seară, la concertul de muzică clasică organizat pentru sărbătorirea sa, apropiaţi ai preşedintelui de onoare al PSD afirmând că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia. Surse din anturajul fostului preşedinte au declarat că acesta nu va avea program public luni. Fostul şef de stat Ion Iliescu nu va avea program public, luni, la împlinirea a 84 de ani, va sta acasă, au declarat, potrivit mediafax, surse din anturajul acestuia, care au menţionat că este posibil ca preşedintele de onoare al PSD să nu participe nici la şedinţa CExN de la ora 18:00. Sursele au precizat că Iliescu îşi va petrece ziua acasă, luni, cu familia, fără a avea program public.

De asemenea, sursele au declarat că este posibil ca preşedintele de onoare al PSD să nu participe nici la şedinţa CExN al PSD programată pentru luni la ora 18.00. Iliescu nu a participat, duminică seară, la concertul de muzică clasică organizat pentru sărbătorirea sa, apropiaţi ai preşedintelui de onoare al PSD afirmând că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia.

La evenimnentul de la Ateneu au participat membri ai PSD, admiratori ai fostului preşedinte, dar şi fostul şef de stat Emil Constantinescu, acesta declarând presei că îi urează lui Iliescu sănătate şi „La mulţi ani!”. Apropiaţi ai fostului preşedinte Ion Iliescu au precizat că acesta se simte bine şi şi-a petrecut seara acasă, cu familia.

Şi în 2012 a fost organizat un concert la Ateneu cu ocazia zilei de naştere a lui Ion Iliescu. El a fost felicitat, la finalul concertului dat în onoarea sa, de către invitaţii săi, aceştia ciocnind o cupă cu şampanie cu fostul şef al statului la împlinirea de către acesta a vârstei de 82 de ani. În 2013, preşedintele de onoare al PSD şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el.

5 comentarii

teo 03-03-2014 - 13:00

Ateptati sa moara de moarte buna acest criminal ? Ce fel de justitie functioneaza in aceasta tara ?

pathfinder 03-03-2014 - 13:05

Justitia divina!

pathfinder 03-03-2014 - 13:35

Troll.

UnUL 05-03-2014 - 17:52

Nu: „Justiția e di vină!”

UnUL 05-03-2014 - 17:52

Cu cianură?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult