Acasa MagazinLife Cum a fost show-ul lui Sting de la Bucureşti (Video)

Cum a fost show-ul lui Sting de la Bucureşti (Video)

scris de M.I.
2 afisari

Aflat pentru a treia oară la Bucureşti, legendarul Sting şi-a încântat din nou fanii, luni seara, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în primul concert din turneul european „Symphonicity”, cu mai mult de 20 de piese prelucrate pentru a putea fi interpretate alături de o orchestră simfonică.

sting_la_bucuresti„Bună seara, Bucureşti. Mulţumesc că sunteţi aici”, a spus artistul britanic, potrivit Agerpres, când a urcat pe scenă în ropotele de aplauze a aproximativ 15.000 de fani.

Spectacolul a început cu o piesă din perioada „The Police” – „Every little thing she does is magic” întâmpinată cu ovaţii şi aplauze de toţi cei prezenţi.

Au urmat piese precum „If I ever lose my faith in you”, „English man in New York”, „Roxanne” sau „Why should I cry for you?” care au făcut deliciul spectatorilor, unii ascultând şi privind impresionaţi cum artistul evolua pe scenă iar alţii savurând muzica în paşi de dans.

După o oră de spectacol Sting a luat o pauză, însă nu a plecat de pe scenă înainte de a interpreta şi piesa „Next to you”.

Sting la Bucuresti

Partea a doua a spectacolului a debutat cu melodia „Shape of my heart”. Au urmat „Tomorrow we’ll see”, „Every breath you take”, „Russian”, solo-uri de trompetă, violoncel, vioară, ritmuri de bossa nova, slow sau jazz, Sting demonstrând pe scenă, la cei aproape 60 de ani ai săi, că poate şi ştie cum să facă în continuare show-uri de zile mari.

Desert Rose” la bis

 Publicul a rămas în picioare pentru prima melodie de la bis, ”Desert Rose”, hit-ul albumului său din 1999, ”Brand new day”. Continuă cu ”She’s too good for me” şi ”Fragile”. Britanicul a plecat din nou de pe scenă după ce a mulţumit publicului pentru a se întoarce cu ultima melodie a serii ”Message in a bottle”. Publicul a cântat alături de orchestra simfonică ”I’ll send an SOS to the world”.

Sting a plecat de pe scenă cu un buchet de flori în braţe în timp ce piaţa aplauda în speranţa unei reveniri pe scenă a artistului. Concertul de la Bucureşti este primul pe care artistul îl susţine în cadrul turneului european Symphonicity. Vezi aici pregatirile pentru show-ul Sting

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult