Acasa MagazinLife Cum a iesit Tudorel Popa cu drujba de la Romanii au talent (VIDEO)

Cum a iesit Tudorel Popa cu drujba de la Romanii au talent (VIDEO)

scris de L.M.
16 afisari

S-a incheiat si a doua semifinala de la Romanii au talent, sezonul doi. Vineri, 13 aprilie 2012, au fost alesi alti trei finalisti la Romanii au talent. Primul finalist a fost ales Razvan “Krem” Alexe, urmat de Vasile Godja.   Tudorel Popa si Gigel Frone  au terminat pe locurile trei si patru. In urma votului juriului, Gigel  Frone a fost desemnat sa mearga mai departe in finala competitiei, de pe 11 mai.

Tudorel Popa - Romanii au talent-semifinala 2

Tudorel Popa s-a prezentat la preselectiile pentru show-ul „Romanii au talent” cu „un spot publicitar” inspirat de ProTV. Sau de ProFM. Sau… ProTV. Nici lui nu-i e foarte clar. Daca in sezonul trecut, “Veveritele vesele” s-au dovedit a fi “placerea vinovata” a lui Mihai Petre, de aceasta data, cel care i-a recreat juratului aceleasi stari si sentimente a fost Tudorel. Acesta a imitat intr-o maniera care a cucerit deopotriva sala si juriul o statie de emisie – receptie a unui taximetrist, un circular, o salupa cu motor si drujba care l-a consacrat. Demn de apreciat pentru tonusul si mimica sa extraordinare, Tudorel nu a avut totusi o copilarie fericita, el crescand la casa de copii, unde acum isi doneaza bonurile de masa. “Cuvantul care te caracterizeaza este ‘magnific’. (…) E o basculanta de talent”, a spus Andi Moisescu despre Popa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult