Acasa MagazinLife Cum a început criza hârtiei igienice în New Jersey

Cum a început criza hârtiei igienice în New Jersey

scris de L.M.
5 afisari

În birourile din Trenton, capitala statului New Jersey, unul din cele mai dezvoltate din SUA, se înregistrează un deficit de hârtie igienică.

Cum a început criza hârtiei igienice în New Jersey

Primarul oraşului, Tony Mack, a spus că rolele de hârtie igienică existente sunt suficiente doar până la 16 martie, dar în alte oficii publice hârtia igienică şi consumabilele deja s-au epuizat, relatează Bloomberg, citata de Agerpres. Deficitul a apărut din cauză că primarul şi Consiliul municipal nu se pot pune de acord asupra sumei care ar trebui să fie alocată pentru achiziţionarea acestor produse.
Din buget s-au deblocat deja fonduri în acest sens, dar Consiliul municipal refuză să semneze hârtiile necesare, apreciind că suma este prea mare.
Primarul a supus dezbaterii o listă de cumpărături, incluzând hârtie igienică, prosoape şi pahare de unică folosinţă în valoare de 42.573 de dolari şi aşteaptă ca aceasta să fie aprobată de Consiliu. Acesta din urmă analizează termenii contractuali de achiziţie şi încă nu s-a decis.

2 comentarii

Chris P. 15-03-2012 - 19:42

aiurea… asta nu e articol de valoarea L.M….

digital 15-03-2012 - 19:48

…las că vine tomi,și le reâmprospătează stocul!
doar cu asta se ocupă!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult