Acasa MagazinLife Cum a rezolvat primarul problema maşinilor parcate ilegal (VIDEO)

Cum a rezolvat primarul problema maşinilor parcate ilegal (VIDEO)

scris de L.M.
7 afisari

M-am săturat de şoferii care parchează maşinile de lux pe pistele pentru biciclişti şi trecerile pentru pietoni. Tancul este o unealtă bună pentru a rezolva problema„, a spus primarul din Vilnius, potrivit publicaţiei Daily Telegraph.

Primarul din Vilnius a trecut cu TAB-ul peste un Mercedes

Primarul capitalei Lituaniei, Vilnius, a ales o metodă inedită de a rezolva problema maşinilor parcate ilegal. Aturas Zuokas a trecut cu un transportor amfibiu blindat (TAB) peste un Mercedes parcat într-un loc unde nu era permis acest lucru.

Suntem curioşi dacă Sorin Oprescu ar avea curaj să facă la fel !!!

6 comentarii

urbos 03-08-2011 - 04:30

Un cretin.

iulian 03-08-2011 - 09:02

asta e solutia…

TOM Cc 03-08-2011 - 09:36

Nu este uncretin ,este un PRIMAR !! SA FACA ASA TOTI PRIMARII DIN ROMANIA ,daca au” sange in instalatie sau in pasarica” Dar la noi ,primarii sunt in mare parte manjiti si nu au curajul !!

urbos 03-08-2011 - 16:14

Pe langa faptul ca individul nu da dovada decat de primitivism idiot, trebuie sa fii cumplit de prost sa-ti inchipui ca TAB-ul romanesc va trece peste bentley-uri si bugatti-uri prin Bucuresti. Nu dobitocule, ar trece tot peste harbul tau nenorocit, sau peste second handul tau amarat, ca tot n-ai unde sa parchezi.

geek-a-contra 03-08-2011 - 11:30

ba este un cretin. chiar daca in principiu are drepate si mercedesul ala trebuia ridicat si proprietarul amendat, primarele nu are dreptul de a distruge proprietatea cuiva. mai mult, daca actiunea nu este o facatura propagandiistica, primaria se poate astepta la o actiune in instanta si cetatenii vor plati masina distrusa de un primar cu singe in transmisia TAB-lui……

urbos 03-08-2011 - 16:18

Io inca mai sper ca a fost o chestie aranjata. Scena arata destul de ciudat, nici alte masini parcate, nici trafic, nici pietoni, doar un tampit cu un TAB prin oras, si un individ destul de ciudat pe post de proprietar.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult