Acasa MagazinLife Cum a sărbătorit Băsescu sfârșitul mandatului (video)

Cum a sărbătorit Băsescu sfârșitul mandatului (video)

scris de Z.V.
2 afisari

Băsescu a petrecut sfârşitul de mandat alături de soţie şi liderii PMP, la o berărie din Herăstrău, unde Elena Udrea s-a urcat pe scenă şi a cântat, alături de un interpret.

Cum a sărbătorit Băsescu sfârșitul mandatului

Cum a sărbătorit Băsescu sfârșitul mandatului

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut, duminică, 21 decembrie, alături de soţie şi mai mulţi lideri din PMP, în frunte cu Elena Udrea, la o berărie din Herăstrău, el fiind întâmpinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, şi aplaudat de cei aflaţi în incintă. Preşedintele a fost întâmpinat cu aplauze, în momentul în care a intrat în berărie. El s-a aşezat la masă alături de soţia sa şi de Aurelian Pavelescu, şi faţă în faţă cu liderul PMP Elena Udrea. Băsescu a afirmat că nu are nici un regret la încheierea mandatului și nici vreun motiv de supărare. ”De ce să fiu supărat, omule? Am revenit la condiţia pe care mi-am dorit-o şi când eram preşedinte, să fiu om liber, să petrec cu cine vreau”, a spus Băsescu, râzând.

”Zece ani au spus că de ce mă duc în restaurant, dar nu îi spuneau restaurant, îi spuneau cârciumă. Astăzi, am revenit la calitatea de om normal, dar şi zece ani, cât am fost preşedinte, tot om eram”, le-a spus în aplauze celor prezenți fostul președinte. În timpul întâlnirii, preşedintele PMP, Elena Udrea, s-a alăturat pe scenă unui interpret cu care a cântat şi a dansat, potrivit mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult