Acasa MagazinLife Cum a trecut Fecioru de la papusi la contorsionism la Romanii au talent (VIDEO)

Cum a trecut Fecioru de la papusi la contorsionism la Romanii au talent (VIDEO)

scris de L.M.
20 afisari

Tatiana Fecioru a produs o adevarata surpriza in a treia semifinala de la Romanii au talent, din data de 20 aprilie 2012. Daca la preselectii s-a prezentat cu un spectacol inedit cu papusi, in semifinala 3,Tatiana Fecioru a schimbat complet registrul. Ea a venit la romanii au talent cu un numar  de contorsionism.

Tatiana Fecioru la Romanii au talent,semifinala 3

După ce la preselecţii a prezentat un număr cu păpuşi de inspiraţie populară, Tatiana Fecioru a schimbat şi tehnica, şi costumaţia, dând o adevărată probă de forţă şi mobilitate. „Ai făcut o alegere foarte inteligentă. Mi-a plăcut că te-ai reinventat, ai avut încredere în alt talent de-al tău„, i-a spus Mihai Petre. „Eşti cea mai plăcută surpriză, mă aşteptam să vii din nou cu păpuşile, dar mi-ai făcut o surpriză foarte plăcută„, a comentat şi Andra.

„Esti cea mai frumoasa surpriza pe care putea sa mi-o faca cineva, pe mine m-ai lasat fara cuvinte. Vreau sa te felicit pentru modul in care te mentii, trebuie sa iti multumesc.” i-a spus Andra. „Iti marturisesc sincer ca mie astazi mi-ai luat piuitul.” i-a spus Andi Moisescu dupa ce a vazut ce numar de contorsionism incredibil a avut.

Pana si Mihai Petre a ramas uimit de numarul ei. Mi se pare o alegere inteligenta pentru ca ai venit si ne-ai aratat alte calitati ale tale. Tu ai facut asta  din plin, mi-a placut ca te-ai reinventat. Ai avut incredere in alt talent al tau. Mihai Petre

La preselectii, Tatiana Fecioru, din Bucuresti, si-a inceput numarul cu o pauza de 2 minute, ca sa se imbrace. “Atat timp cat vine imbracata, e ok”, a fost replica acida a lui Mihai Petre. Spectacolul inedit cu papusi oferit de bucuresteanca a interpretat ambele personaje: atat pe cel feminin, cat si pe cel masculin. Cu toate acestea, Tatiana Fecioru nu a prin un loc in finala romanii au talent, sezonul 2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult