Acasa MagazinLife Cum arată cafeneaua unde poți mângâia bufnițe (video)

Cum arată cafeneaua unde poți mângâia bufnițe (video)

scris de C.S.
10 afisari

‘Fukuro no mori’ (Pădure cu bufnițe, în japoneză), un local recent inaugurat în apropiere de Tokyo, permite clienților să savureze o cafea în timp ce mângâie una din cele zece bufnițe crescute de stăpânul acestei originale cafenele.

Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi.

În pofida înmulțirii cafenelelor unde clienții pot servi o băutură în timp ce se joacă cu câini, pisici, iepuri și chiar capre, se crede că este primul local de acest gen din Japonia în care se poate interacționa cu păsările.

Localul, intitulat, oferă posibilitatea de a interacționa cu o bufniță pentru suma de 1.080 yeni (7,80 euro/10,60 dolari) pe oră, în care este inclusă și cafeaua.

Patronul localului, Masao Yano, a hotărât să-și deschidă afacerea în iunie după ce a dezvoltat o uriașă pasiune pentru aceste păsări. În vârstă de 62 de ani, Yano, care a renunțat la profesia de taximetrist pentru a crește animale de pradă, a închiriat un spațiu pe care l-a amenajat pentru 20 de locuri.

Zeci de exemplare din aceste păsări au fost crescute chiar de el, cu ajutorul unui incubator, iar majoritatea bufnițelor au vârste cuprinse între două luni și un an. Un video postat de Yano pe pagina sa de Youtube arată cât de afectuoasă este una din tinerele sale bufnițe, atunci când este mângâiată de un client.

3 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 17:12

@ alde sta nescu latu &comp !

La Palaise de …Cotroceni , canta Cucu -veaua !
basescu si ai lui , si-au GASIT …BELEAUA !
Nu trebuie mers pina Japannezu !
Aici , deja quanta
Cucu-VEAUA !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2014 - 17:14

De mangaiat …
Nu am pomenit , desi
MERITA !

BULA 13-06-2014 - 18:13

Asa e gugustiucul meu de bland. Vine tot timpul si se pune pe capul meu si incepe sa cante. Crede ca sunt perechea lui. Daca pune sotia mana pe mine, gugustiucul se enerveaza rau. Nu sunt sociabili deloc, traiesc numai in perechi. Sunt total diferiti de porumbei. Si sunt pretentiosi la mancare. Nu stiu cu ce se hranesc in libertate, dar au ciocul mai lung decat al porumbeilor si limba mai scurta (adaptare pentru ciugulit prin copaci). Inghit cu dificultate boabele de grau, pentru ca le apuca cu varful ciocului, dar nu pot sa le impinga cu limba mai departe.

Pe vremea odiosului am avut si un pui de bufnita. L-am tinut in casa cam doua luni, dupa care l-am dat la niste copiii sa-l duca in padure. Se imblanzise partial. Statea pe gura unei sticle de Havana Club si dormita, in timp ce discutam cu un medic care locuia in garsoniera de deasupra mea.
Desi par maricele bufnitele, in realitate au putina carne pe ele si multe pene umflate.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult