Acasa MagazinLife Cum dansează o bunică de 90 de ani VIDEO

Cum dansează o bunică de 90 de ani VIDEO

scris de L.M.
13 afisari

Jeanne Harr, o bunicuţă în vârstă de 90 de ani, dansează pe melodii ca „Party Rock Anthem” a trupei LMFAO, „Moves Like Jagger” a celor de la Maroon 5 sau „Baby” cântată de Justin Bieber.

Cum dansează o bunică de 90 de ani

Bunica în vârstă de 90 de ani a devenit vedetă pe internet datorită mişcărilor de dans pe care le face. Adam Forgie, nepotul femeii, a postat pe Youtube filmuleţele cu dansurile, iar bunica a devenit deja vedetă. „Numele meu este Adam Forgie. Locuiesc cu bunica mea şi am grijă de ea.

Este oarbă şi nici nu aude prea bine, iar unul dintre puţinele lucruri care o face fericită este să danseze„, scrie Adam despre bunica lui.La descrierea videoclipurilor, bărbatul spune că bunica improvizează dansurile şi aude melodiile pe care se mişcă pentru prima dată. Contactată de jurnaliştii CNN, Jeanne Harr a declarat că toată viaţa i-a plăcut să danseze, iar dansul său preferat este valsul.

Unul dintre membrii trupei LMFAO i-a mulţumit bunicii, prin intermediul unui videoclip postat pe internet. „Bunicuţo, eşti uimitoare. Ne uităm la videoclipul tău şi ne face să ne simţim bine. Te iubim, bunică „party rock””, a declarat membrul trupei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult