Acasa MagazinLife Cum s-a luat decizia finală la Românii au talent, semifinala 5 (VIDEO)

Cum s-a luat decizia finală la Românii au talent, semifinala 5 (VIDEO)

scris de Șt. C
19 afisari

Vineri, 4 mai 2012, a avut loc ultima semifinala la romanii au talent. Inca trei concurenti s-au calificat in marea finala de la Romanii au Talent, sezonul doi, si vor intra in joc pentru marele premiu de 120.000 de dolari. Magie, dans si ritm intr-o seara spectaculoasa la „Romanii au Talent„.„E cea mai buna semifinala de pana acum” a spus Andra.

Semifinala 5 - Romanii au talent

Primii care si-au castigat in urma votului dreptul de a merge in marea finala au fost cei de la No Limit„Sunteti mai expresivi decat trupe normale de dans. Desi nu auziti, exprimati muzica mult mai bine decat multe trupe” le-a spus Mihai Petre celor din trupa No Limit. „Eu m-am indragostit de voi inca de la preselectie” i-a laudat si Andra.

Mihai Petraiche s-a calificat si el in finala in urma voturilor exprimate de telespectatori. „Cineva acolo sus ma iubeste. Ii place sa ma vada dansand si mi-a mai dat o sansa. Sper sa nu ma accidentez din nou pe scena” a povestit Mihai Petraiche. „Tu ai oase?” l-a intrebat Pavel Bartos dupa prestatia absolut senzationala din concurs. Mihai Petre: „Doar tu ai sansa sa castigi concursul dansand. Esti cel mai bun dansator pe care l-am vazut la Romanii au Talent„. Andra l-a comparat cu Razy Gogonea, cel care va fi prezent cu un numar special in marea finala.

AndraAndi si Mihai au trebuit sa aleaga intre Cristian Lena si Cosmin Mihalache. Andi a votat cu Cristi, Andra cu Cosmin. Votul decisiv i-a revenit lui Mihai Petre. Acesta l-a trimis in finala pe Cristian Leana.

Marea finala este pe 11 mai in direct pe ProTV

R.a.t. 4.5.2012 -decizia finala de staycu

2 comentarii

ba fra aia buni nu au trecut 05-05-2012 - 15:02

prosti

pop ana 05-05-2012 - 17:10

RUSINE CELOR 2 DIN JURIU.PROMOVATI O PROSTIE IN TIMP CE PE UIMITORUL PIANIST L-ATI TRIMIS ACASA. BRAVOOOOO COSMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESTI EXTRAORDINAR. CONTINUA,PT NOI TOTI.ESTE O REALA PLACERE SA TE ASCULTAM !!!!! UN ADOLESCENT MINUNAT CARE NE-A UMPLUT SUFLETELE DE EMOTIE.ALA CU ,CUBUL E O PLICTISEALA .TOT INVARTE CUBUL ALA, NU TRANSMITE NIMIC !!!!!!!!!!!! REPET RUSINE LUI ANDI SI LUI MIHAI PETRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult