Acasa MagazinLife Cum să comunicăm cu îngerii

Cum să comunicăm cu îngerii

scris de L.M.
4 afisari

Principesa Märtha Louise a Norvegiei a scris o carte în care îi învaţă pe cititori cum să comunice cu îngerii.

Principesa Märtha Louise a Norvegiei

Cartea, intitulată ‘Secretele îngerilor’, a fost scrisă în colaborare cu scriitoarea Elizabeth Nordeng şi a fost lansată în librării la 16 februarie, informează Lenta.ru. ‘Suntem înconjuraţi de o mulţime de îngeri care întotdeauna, în orice moment al vieţii noastre vor să ne ajute. Îngerii sunt reali. Ei chiar există’, notează autoarele cărţii în cuvântul introductiv.

Cele două autoare speră că prin lecturarea cărţii cititorii vor înţelege cum să intre în legătură cu îngerii. Aceasta este a doua carte semnată de principesa Märtha Louise şi Elizabeth Nordeng. Prima se intitula ‘Găseşte-ţi îngerul păzitor’ /Discover your Guardian Angel/ şi a fost publicată în 2009. Principesa Märtha Louise /40 de ani/ era a patra în ordinea de succesiune la tronul Norvegiei, însă a renunţat la titlul regal şi la majoritatea obligaţiilor sale oficiale pentru a putea duce o viaţă obişnuită.
Potrivit Lenta.ru, citat de Agerpres, în ţara sa principesa Märtha Louise este adesea ţinta ironiilor. De exemplu, norvegienii sunt amuzaţi de faptul că ea a întemeiat propria ‘şcoală a îngerilor’. De altfel, principesa primeşte aceste critici cu detaşare, deoarece, după cum afirmă ea, ‘într-o ţară liberă fiecare are dreptul să-şi exprime propria părere’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult