Acasa MagazinLife Cum se va face Viorel Lis de râs joi seara într-un club

Cum se va face Viorel Lis de râs joi seara într-un club

scris de L.M.
2 afisari

Viorel Lis (Antonius Proximo) şi Oana Lis (soţia generalului Maximus) joacă în“Gladiatorul”.

Familia Lis joaca in Gladiatorul

La 11 ani de la celebra pelicula“Gladiatorul”, “Princess Club” din Bucuresti retranspune in aceasta seara pe podium povestea filmului, cu ajutorul unor dansatori profesionisti, dar si a cuplului Viorel si Oana Lis, care vor juca in premiara rolul a doua personaje din film. Fostul primar al Capitalei va fi Antonius Proximo, negutatorul de gladiatori care il aduce pe Maximus sa se lupte pe Collosseumul …de la “Princess”, iar consoarta sa va interpreta rolul iubitei celebrului Maximus, Oana urmand sa fie ucisa intocmai ca in film. Protagonistii vor avea o coregrafie spectaculoasa, precum si costumatii specifice perioadei respective.

In anul 2000 un film de exceptie in regia lui Ridley Scott spargea toate box office-urile devenind una dintre cele mai bune pelicule ale secolului 21. Cu un buget de peste 100 de milioane de dolari “Gladiatorul”a fost un succes total, un film care este revazut si acum cu placere de cinefili din toata lumea, prin scenariul captivant, muzica, efectele speciale si talentul actorilor. La sfarsitul unei campanii care a durat 12 ani, imparatul Romei, Marcus Aurelius, ajuns la varsta senectutii, vrea sa lase conducerea imperiului generalului Maximus (interpretat genial de Russell Crowe) , un om recunoscut de soldati pentru meritele sale. Fiul imparatului, Commodus, furios pentru ca nu este el cel ales sa conduca imperiul, isi ucide tatal si ordona omorarea lui Maximus. Maximus reuseste sa fuga, dar este capturat si apoi vandut ca sclav. In scurt timp prin intermediul lui Antonius Proximo, un negutator de luptatori, ajunge gladiator si se intoarce la Roma pentru a se razbuna pe Commodus care ii omorase sotia si copilul. El trebuie sa lupte in arena Colosseum-ului, unde se remarca si obtine simpatia poporului. Lupta finala este chiar cu Commodus, sub privirile a zeci de mii de oameni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult