Acasa MagazinLife Cum serbează Băsescu ultima sa aniversare la Cotroceni

Cum serbează Băsescu ultima sa aniversare la Cotroceni

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, marţi, 4 noiembrie, 63 de ani, fiind ultima aniversare a şefului statului în calitate de preşedinte al României.

Cum serbează Băsescu ultima sa aniversare la Cotroceni

Cum serbează Băsescu ultima sa aniversare la Cotroceni

Anul acesta, Traian Băsescu aniversează împlinirea a 63 de ani pentru ultima dată ca şef al statului, de data aceasta neavând anunţat, până în acest moment, un program public, potrivit site-ului Administraţiei Prezidenţiale. De altfel, preşedintele nu a avut nicio ieşire publică după primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din acest an, potrivit mediafax.

De-a lungul timpului, preşedintele şi-a sărbătorit ziua de naştere nu numai în familie, ci şi alături de partenerii politici de la vremea respectivă. În 2013, şeful statului a sărbătorit împlinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind prima aniversare în calitate de bunic, alături de familie şi de nepoţica sa, Sofia Anais, atunci în vârstă de câteva luni. Preşedintele a postat, atunci, pe pagina de Facebook „Alături de preşedintele nostru” fotografii în care se află la vila de protocol, alături de familie şi ţinând-o în braţe pe nepoţica sa, cu ginerele său, Bogdan Ionescu şi cu fiica sa cea mică, Elena. Aceasta a fost prima sărbătorire în familie după ce, anii trecuţi, Traian Băsescu s-a întâlnit de ziua sa şi cu apropiaţi din mediul politic sau a avut chiar şi program public.

În 2009, preşedintele Traian Băsescu se afla la fel ca în acest an în plină campanie pentru prezidenţiale, atunci membrii staff-ului său pregătindu-i o petrecere la sediul de campanie, cu un tort având mesajul „La multi ani!’ şi „58%”. Şi în 2004, Traian Băsescu se afla în competiţie pentru prezidenţiale, el lansându-şi atunci campania electorală la Constanţa, judeţul în care s-a născut, alături de copreşedintele Alianţei PNL-PD Călin Popescu Tăriceanu, dar şi de Vasile Blaga şi Mona Muscă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult