Acasa MagazinLife Curse de magari pe plajele franceze

Curse de magari pe plajele franceze

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

Luna august ii gaseste pe locuitorii statiunii franceze Trouville angrenati intr-o activitate sportiva neobisnuita. In perioada 1-31 august, aici au loc numeroase curse nu de cai, cum ne-am astepta, ci de … magari, informeaza Agerpres. Locul curselor este oferit de natura, plaja, care se umple in fiecare zi de multimea galagioasa. De o parte a baricadei se afla concurentii – localnicii cu magarii lor – care se lupta pe viata si pe moarte pentru o pozitie fruntasa pe podium.
De cealalta parte se afla petrecaretii, turistii sau locuitorii orasului neinteresati de competitie, ci de pariuri. Cursele de magari au loc in fiecare zi si includ doua tipuri de competitie: cursa om calare pe magar si cursa om transportat de magar cu ajutorul unei trasurici. Organizarea cursei magarilor se dovedeste a fi o adevarata arta, pentru ca aceste animale sunt imprevizibile si neascultatoare.
Cursa magarilor este arbitrata conform derby-urilor obisnuite, cu cai.Competitiile neobisnuite sunt organizate atat pentru amuzamentul localnicilor, cat si pentru atragerea turistilor in acesta statiune superba aflata la malul marii, in apropiere de Deauville.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS