Acasa MagazinLife Cutia Misterelor revine la “MasterChef” din 24 aprilie

Cutia Misterelor revine la “MasterChef” din 24 aprilie

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

La ediţia din 24 aprilie a emisiunii “MasterChef” de la ProTV, concurenţii rămaşi în competiţie vor avea de înfruntat provocările ascunse de Cutia Misterelor.

Logo MasterChef (foto:teeveetee.blogspot.com)

În emisiunea care va difuzată de ProTV, marţi, 24 aprilie, concurenţii care vor să devină MasterChef, vor avea de preparat ceva spectaculos cu un număr limitat de ingrediente şi cu ajutorul unui ingredient-vedetă, care s-a dovedit a fi o mare necunoscută pentru mulţi dintre ei. În provocării aduse de Cutia Misterelor, concurentul care va găti cel mai bun preparat, va avea posibilitatea de a alege tema următoarei probe.

Finalul acestei ediţii va aduce pentru concurenţi un test nemaiîntâlnit, o probă de degustare, de recunoaştere a unor condimente şi ierburi aromatice, în urma căreia vor fi anunţaţi şi concurenţii care îi vor însoţi pe eliminaţii de săptămâna trecută, Mihai Stănescu şi Mihai Merişanu. Astfel pentru a-şi salva pielea şi a rămâne în cursa pentru câştigarea marelui premiu, fiecare concurent care va avea ghinionul de a participa la această probă trebuie să analizeze cu atenţie, să guste şi să ghicească din numeroasele ierburi şi condimente. Examenul de degustare va fi oprit la prima greşeală pe care o va face concurentul, juraţii urmând să ţină seama de numărul la care aceştia ajung în luarea deciziei de eliminare. În finalul ediţiei din 24 aprilie a emisiuniiMasterChef”, spectatorii vor putea afla şi probele pe care concurenţii care trec cu bine de această ediţie le vor avea de trecut în săptămâna care va veni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult