Acasa MagazinLife Cutremurele sunt cauzate de adulter, afirma unui cleric iranian

Cutremurele sunt cauzate de adulter, afirma unui cleric iranian

scris de Ziua Veche
4 afisari

Proliferarea relatiilor sexuale nelegitime este cauza cresterii numarului de cutremure, potrivit ayatollah-ului Kazam Sedighi de la Teheran.


 

„Catastrofele naturale sunt rezultatul propriului nostru comportament”, a spus el. „Multe femei incorect imbracate (care nu poarta tinuta islamica – n.r.) ii strica pe tineri, iar cresterea numarului de relatii sexuale nelegitime contribuie la producerea a tot mai multe cutremure‘, a adaugat ayatollahul, informeaza Agerpres. Clericii conservatori acuza mereu nerespectarea tinutei vestimentare islamice stricte de catre o parte a tinerelor iraniene, mai ales la Teheran si in marile orase ale tarii. „Nu avem altceva de facut decat sa ne conformam regulilor islamului”, a afirmat ayatollahul Sedighi, amintind recentele afirmatii ale presedintelui Mahmud Ahmadinejad, care a avertizat asupra riscurilor unui seism la Teheran. Sedighi a adaugat ca „este necesar un efort colectiv” pentru rezolvarea problemelor societatii, provocate de „cresterea varstei pentru casatorie si numarul de divorturi”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult