Dan Bittman, operat la Viena. Concertele Holograf, reprogramate | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Dan Bittman, operat la Viena. Concertele Holograf, reprogramate

Dan Bittman, operat la Viena. Concertele Holograf, reprogramate

scris de L.M.
43 afisari

Dan Bittman, a fost operat la o clinică din Viena, Austria. El are nevoie de recuperare, iar prin urmare concertele formaţiei vor fi reprogramate.

Dan Bittman, operat la Viena

Cele două concerte ‘Cât de departe‘ din 22 şi 23 octombrie de la Sala Palatului vor fi reprogramate pentru începutul anului viitor, data exactă urmând să fie stabilită în curând, informează un comunicat de presă al trupei. Decizia a fost luată având în vedere problemele de sănătate ale solistului trupei Holograf, Dan Bittman, ‘probleme care au fost rezolvate’, perioada necesară refacerii artistului fiind însă mai mare decât timpul rămas până la concerte.

Această amânare nu afectează însă lansarea următorului single, extras de pe albumul ‘Love Affair’, se arată în acelaşi comunicat. ‘Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna’, declară Dan Bittman, citat în comunicat.

Persoanele care au achiziţionat bilete la spectacole pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele. Cei care doresc să îşi recupereze banii trebuie să se prezinte până pe 30 noiembrie cu biletul la agenţia de la care a fost achiziţionat. Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul oficiilor poştale semnalizate bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletului trebuie să contacteze bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro. În oficiile poştale semnalizate bilete.ro nu se efectuează retururi de contravaloare bilete.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult