Acasa MagazinLife Dansează printre stele cu coaste rupte, julituri şi vânătăi cu nemiluita

Dansează printre stele cu coaste rupte, julituri şi vânătăi cu nemiluita

scris de L.M.
5 afisari

Duminică, 12 perechi „Dansează printre stele”, iar prezentatorul acestui show cum nu s-a mai dansat vreodată este Horia Brenciu, care revine în această ipostază după exact 10 ani.

Dansează printre stele cu coaste rupte, julituri şi vânătăi cu nemiluita

Dansează printre stele cu coaste rupte, julituri şi vânătăi cu nemiluita

„În ultima perioadă, postura de jurat m-a obligat să mă uit mai mult în ochii concurenților. Duminică seara va trebui să mă uit în ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era puțin dor de asta. Rolul de antrenor îmi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani”, a mărturisit Horia Brenciu.

Dansează printre stele. Horia a acceptat entuziasmat propunerea de a prezenta acest show pentru că știa formatul, despre care declară că e ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans. “E în direct, dinamic, are muzică live și perechi care știu să danseze și se bat pentru un premiu care dublează competiția. Dacă la „X Factor” trebuie să scot în evidență fiecare elev din echipa mea, aici, la „Dansează printre stele”, toți concurenții sunt ai mei, adică trebuie să îi susțin pe toți, necondiționat”, a mai declarat Horia Brenciu.

Dansează printre stele Pregătiri intense pe ultima sută de metri pentru seara cea mare, seara în care 12 perechi se întrec în cel mai strălucitor concurs de dans din întreaga lume, „Dansează printre stele”, care debutează duminică, 5 octombrie, la Antena 1, de la 20.30

Dansează printre stele Dacă cei 12 coregrafi sunt obișnuiți cu efortul fizic, cu mișcările ce necesită un anumit gen de pregătire fizică, cele 12 vedete partcipiante la emisiune au reușit cu greu să se țină departe de accidentări sau să nu se aleagă cu o multitudine de vânătăi și julituri. „Amândoi le avem pe toate din prima zi”, povestește Alina Pușcaș. „Avem multe vânătăi – le-am și fotografiat pentru orice eventualitate pentru medicul legist (râde), mai ales la picioare și mâini. Julituri avem la nivelul coastelor și umerilor, iar căzăturile… sunt înregistrate pe camera și le simțim la nivel karmic”, povestește cu umor Alina Pușcaș. În ceea ce privește accidentările, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” recunoaște: „Da, ne-am accidentat amândoi la antrenamente, și eu și partenerul meu, Bogdan Boantă, dar nu grav. Cred că amândoi avem mare noroc pentru că suntem firi sportive și atunci când simțim că urmează să pășim greșit, ne încordăm sau ne lăsăm în picaj în așa fel încât să amortizăm căzătura sau lovitura”, explică frumoasa Alina Pușcaș. Cu un umor care nu o părăsește nici măcar în cele mai tensionate momente, Alina povestește:

Dansează printre stele „Îmi amintesc una dintre primele zile în care învățam să fac piruete și chiar nu știam cum să țin mâinile (sus, pe lângă corp, în zona pieptului etc) și din rotire și apropiere de Bogdan… am reușit să „îi servesc” un drag de dos de palmă direct în nas, încât ne-am oprit instantaneu și ne-am uitat unul la altul: eu eram foarte speriată, el se ținea de nas, a fugit la oglindă să vadă dacă nu cumva i l-am rupt și urmează să-i plătesc o rinoplastie. Norocul meu și al lui că nu am dat chiar în forță acea lovitură.”

Până acum, Cosmin Seleși și partenera sa de dans au scăpat de accidentări. „Din fericire, am reusit sa ne ferim de accidente. In schimb, s-a intamplat zilele trecute sa ametesc de la oboseala şi de la piruetele din coregrafie. Atunci, am facut o mica pauza, am baut apa si apoi ne-am reluat antrenamentele”, povestește partenerul de prezentare al Alinei Pușcaș de la ”Te cunosc de undeva”. Și la capitolul vânătăi, julituri, căzături, echipa formată din Cosmin Seleși și Maria Popescu stă la fel de bine: „Din fericire nu avem așa ceva, cu toate ca prizele pe care le exersăm sunt dificile. Suntem foarte atenti unul cu celalalt sa nu ne ranim”, povestește actorul.

Dansează printre stele Cea mai mare teamă a Cosminei Păsărin a fost să nu cumva să se accidenteze. Pe tot parcursul antrenamentelor și până acum a reușit să se țină departe de orice incident de acest gen. „Nu m-am accidentat, sunt fericită că nu s-a întâmplat acest lucru, și pot spune că aceasta a fost și cea mai mare teamă a mea. Accidentările îngreunează repetițiile și provoacă si scăderea moralului”, crede Cosmina. „Nicio vânătaie, nicio julitură, nici măcar o căzătură… dar nu e timpul pierdut”, spune bruneta cu jumătate de gură, de teamă să nu zică hop până să nu fi sărit gardul.

Muneer n-are nici o accidentare serioasă la activ, „al hamdulilla!”, cum spune el, un fel de „Slavă Cerului!” că a scăpat de așa ceva. Zilnic însă mai adaugă la colecție o vânătaie, o julitură, lucruri pe care de-acum le găsește absolut firești.

Nici Alina Eremia nu a scăpat de vînătăi, julituri la coaste și la abdomen. Are dureri la degetul mare de la piciorul drept, intrucît a căzut direct pe el în timpul unei prize și de câteva zile nu-i dă pace un junghi intercostal.

La rândul lui, Nicolai Tand crede că „în bucătărie e mai periculos decît pe ringul de dans. În bucătărie sunt cuțite, e mai periculos!”, spune el. Întrebat cum stă la capitolul julituri și vânătăi, Nicolai Tand răspunde în simpaticul stil ardelenesc: „Amu, nici eu nu sunt impecabil!”

Dansează printre stele Nici Raluka nu a avut parte pînă acum de accidentări serioase. „Mă dor degetele de la picioare, în rest sunt OK”, spune Raluka bucuroasă că până acum nu s-a ales nici cu vânătăi, nici cu julituri.

„Căzături au fost și sunt pe tot parcursul repetitilor. Vânătăi am destule, exact ca atunci când eram mic!”, povestește Speak, mulțumit de faptul că până acum, el și partenera lui Cocuța, nu au avut parte de accidentări grave, ci doar de mici întinderi musculare și multiple vânătăi.

Mihai Ristea e fericit că până acum, echipa lui nu a avut parte de accidentări și că „în afară de niște tendoane cu probleme la mâna mea dreaptă, nu avem de ce să ne plîngem. Am fost atenți și nu ne-am lovit până acum.”

Dansează printre stele În cazul Sandrei Izbasa experiența antrenamentelor de gimnasică și-a spus cuvântul, sportiva fiind în formă maximă. Zero julituri, zero accidentări. Zece în schimb la tonus și vitalitate.

Și Vladimir Drăghia stă bine la capitolul accidentări, reușind să le evite cu grație și recunoscând, cu umor, că deocamdată are febră musculară de la atâta râs. „Mișcările din șolduri mă omoară, nu pot să le fac și gata. Elena are doar câteva vânătăi și julituri”, spune Vladimir.
Cea mai ghinionistă dintre toate a fost Diana Munteanu Niculescu care s-a accidentat cât se poate de serios la o coastă. „S-a întâmplat la o priză în aer. Ștefan, partenerul meu, m-a ridicat și s-a întâmplat ca una din coaste să cedeze. Am simțit durere și la cîteva zile după, la o altă mișcare, m-am simțit mai rău” – povestește Diana.

Dansează printre stele „Am continuat să lucrez așa sperând că nu este atât de grav și după câteva zile am făcut o radiografie în urma căreia am aflat că este fractură totală cu minimă deplasare. Nu mi-am imaginat că este atât de grav pentru că starea mea era, ca și acum, una bună. Medicii mi-au spus că refacerea diferă de la un organism la altul. Recuperarea merge bine, fac zilnic exerciții de respiratie si fizioterapie”, încheie ea optimistă

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult